Siófok lakás eladó, 2+1 szobásSiófok lakás eladó, 2+1 szobásSiófok lakás eladó, 2+1 szobásSiófok lakás eladó, 2+1 szobásSiófok lakás eladó, 2+1 szobásSiófok lakás eladó, 2+1 szobásSiófok lakás eladó, 2+1 szobás
Siófok lakás eladó, 2+1 szobás
47 965 500 Ft
856,5 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Siófok lakás eladó, 2+1 szobás
Siófok lakás eladó, 2+1 szobás
48 M Ft
856,5 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 20 248 9824
ReferensPervein Magdolna
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Siófok lakás eladó, 2+1 szobás

56 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Siófok belvárosában, 1211 m2-es telken, a 21 lakásos társasház építése már folyamatban van. A négyszintes lakóépület fiatalos, letisztult, modern megjelenésű.
Zárt, parkosított környezetben, a lakások nívós, korszerű felszereltsége biztosítja az otthonok komfortját és harmóniáját.
A lakások kialakításánál elsődleges cél volt, hogy mindenki megtalálja az új környezetben a számára legmegfelelőbb életteret.
Az épületben a lakások egy rövid közlekedőn át közelíthetők meg, ugyanakkor ügyelve arra, hogy egymástól kellő távolságra legyenek az intimitás megtartása érdekében. A földszinten tárolók és nyitott valamint fedett parkolóhelyek kerülnek kialakításra.
Szintenként 7 db lakást terveztek, ebből négyet az „A” lépcsőházban, hármat  a „B” lépcsőházban érhetünk el. A koncepcióból adódóan öt különböző lakástípus jött létre, 1 és 2 szobás variációkban, a kétszobás lakásokhoz fedett loggia vagy erkély kapcsolódik.
A lakások, közel a Balaton parthoz, ugyanúgy alkalmasak nyaraló céljára, mint életvitelszerű használatra, és ugyanakkor elhelyezkedése miatt kiadásra is kitűnő választás, így befektetésként is megállja a helyét.
Ha szeretné megtekinteni a lakásokat, vagy további fontos információkhoz szeretne jutni, kérem, hívjon fel telefonon, vagy írjon nekem!
Pervein Magdolna
Tel.: + 36
Mail:

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020