Pécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteresPécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteres
Pécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteres
14 900 000 Ft
252,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Pécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteres
Pécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteres
14,9 M Ft
252,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 737 4914
ReferensKriszbacher János
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Pécsi lakás eladó a Kis-Réti úton, 59 négyzetméteres

59 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Nyugodt, biztonságos környékre vágyik?

Pécs Kertváros közkedvelt részén, a Kis-réti úton eladó egy részben felújított IV/4. emeleti, 59 m2-es, 2.5 szobás, erkélyes lakás. A ház szigetelt, az erkély a játszótérre néz. A egyik szoba laminált parkettás, a másik kettő szőnyegpadlóval és, a többi helyiség linóleummal burkolt A nyílászárókat műanyagra cserélték, a radiátorokon fűtésmérő van. A parkolás a ház előtt lehetséges, a buszközlekedés nagyon jó, a Malomvölgyi-tó pár percre található.
További kérdésével hívjon bizalommal!

Elsősorban Baranyai ingatlanok eladásával, vételével kapcsolatban állok rendelkezésére, de bérbeadással is foglalkozom.

Ha a vételhez hitelre, CSOK-ra, FALUSI CSOK-ra, BABAVÁRÓRA, ügyvédre, energetikai tanúsítványra van szüksége, kérem hívjon!
Elsősorban Baranyai ingatlanok eladásával, vételével kapcsolatban állok rendelkezésére, de bérbeadással is foglalkozom. Ha a vételhez hitelre, CSOK-ra, FALUSI CSOK-ra, BABAVÁRÓRA, ügyvédre, energetikai tanúsítványra van szüksége, kérem hívjon! További információkért hívjon bizalommal!

Referencia szám: SL032662-IT

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020