Lakás eladó Pécs, 39 négyzetméteresLakás eladó Pécs, 39 négyzetméteresLakás eladó Pécs, 39 négyzetméteresLakás eladó Pécs, 39 négyzetméteresLakás eladó Pécs, 39 négyzetméteresLakás eladó Pécs, 39 négyzetméteresLakás eladó Pécs, 39 négyzetméteresLakás eladó Pécs, 39 négyzetméteresLakás eladó Pécs, 39 négyzetméteres
Lakás eladó Pécs, 39 négyzetméteres
12 900 000 Ft
330,8 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Pécs, 39 négyzetméteres
Lakás eladó Pécs, 39 négyzetméteres
12,9 M Ft
330,8 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 163 9515
ReferensGyörgydeákné Nyúl Csilla
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Pécs, 39 négyzetméteres

39 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Pécs Árpádvárosban eladásra kínálunk egy 39 m2-es negyedik emeleti lakást. A lakás déli fekvésű, napfényes, a szobák kilátása zöldövezeti. Az épület az elmúlt évben teljes külső hőszigetelésen esett át, így az amúgy is alacsony fűtésköltség még kedvezőbb lett. A ház lakóközössége csendes, nyugodt, a lépcsőház rendezett, tiszta. A lakás közelében több játszótér, felnőtt- és gyermekorvosi rendelő, élelmiszerboltok találhatók, a buszmegálló gyalogosan 3 perc. Az új lakásfelújítási program keretében, némi ráfordítással tökéletes otthona lehet fiatal pároknak vagy egyedülállóknak.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

  • távfűtés
  • Épület emelet: 4.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021