Pécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcábanPécs eladó lakás a Huszár utcában
Pécs eladó lakás a Huszár utcában
26 900 000 Ft
242,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Pécs eladó lakás a Huszár utcában
Pécs eladó lakás a Huszár utcában
26,9 M Ft
242,3 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 628 0024
ReferensKopun
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Pécs eladó lakás a Huszár utcában

111 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Elsősorban befektetők figyelmébe ajánljuk megvételre Pécsett,  Egyetemváros szívében, a Huszár utcában, elhelyezkedő,  111 nm-es, panel elem szerkezetű, családi ház jellegű, társas házi ingatlant, 500 nm-es telken, kertkapcsolattal, kocsibeállóval.
A családi ház alsó részén, külön albetéten szereplő társas házi lakásban, kialakításra került egy tágas, világos előszoba,  3 nagy méretű szoba, nappali, étkező, konyha, spejz, fürdőszoba +WC, plusz  egy külön illemhelyiség és 30 nm-es szuterén is.
A lakóingatlan teljes felújításra szorul, de sok fantázia rejlik benne. Fűtése gáz konvektor.
A telek osztatlan közös, melyen garázs és kocsibeálló található.!
Elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően, a város egy olyan szektorában található,  mely különösen kedvelt egyetemisták, befektetők  és családosok számára egyaránt. Ezért ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe is, akik Pécsett befektetési, otthonteremtési célból kívánnak ingatlant vásárolni. Igény esetén szívesen segítjük a vevőt az ingatlan bérbeadás útján történő hasznosításában is.
Pontos cím, illetve további információk kapcsán érdeklődjön telefonon.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020