Pécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobás
Pécs lakás eladó, 3 szobás
37 900 000 Ft
631,7 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Pécs lakás eladó, 3 szobás
Pécs lakás eladó, 3 szobás
37,9 M Ft
631,7 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 537 0195
ReferensMáté János Balázs
Telefonálok

Eladó lakás
Pécs lakás eladó, 3 szobás

60 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

3 szobás, 60 négyzetméteres lakás eladó, amely ideális elhelyezkedéssel büszkélkedhet!

A lakás közvetlenül a városközpontban található, mindössze száz méterre az Árkád bevásárlóközponttól és a buszpályaudvartól, csupán két percre az egyetem jogi- és közgazdaságtudományi karaitól. A Somogyi Béla utca 6. szám alatti lakás egyediségét a modern, kondenzációs kazán által biztosított egyedi fűtés, valamint a szobák külön bejárata teszi még vonzóbbá.

Ezen kívül a lakásban már megtalálható egy konyhabútor, beépített szekrények, TV, hűtő és számos más hasznos berendezési tárgy. A belső terek hő- és hangszigetelését gipszkarton borítás segíti, a lakás ablakait biztonsági fóliával látták el, az utcára néző ablakok redőnnyel rendelkeznek. Az épület masszív téglaépítésű, ami kiváló hőszigetelést biztosít.

Az otthon udvarába távirányítású kapun és napközbeni sorompón keresztül lehet bejutni. Ezen a területen parkolási lehetőség is rendelkezésre áll. Ez az ingatlan ideális választás családok, egyetemisták vagy akár befektetők számára is.

Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023