Pécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobásPécs lakás eladó, 3 szobás
Pécs lakás eladó, 3 szobás
69 000 000 Ft
971,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Pécs lakás eladó, 3 szobás
Pécs lakás eladó, 3 szobás
69 M Ft
971,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 575 8713
ReferensBrezniczky Norbert Sándor
Telefonálok

Eladó lakás
Pécs lakás eladó, 3 szobás

71 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


Pécs Belvárosában, a Mária utcában található ez a különleges lakás, mely egy igazi gyöngyszem a város szívében. A 1930-ban épült nagypolgári társasház földszintjén elhelyezkedő 71 négyzetméteres ingatlan minden szempontból magas színvonalat képvisel.

Az amerikai konyhás nappali és hálószoba területe modern stílusban és ízlésesen lett felújítva, így azonnal beköltözhető állapotban várja az új tulajdonosát. Mindkét szoba különnyíló, ezáltal a kényelem és a privát szféra maximálisan biztosított. A hálószobában és a nappaliban klímaberendezés gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, míg a fűtést hatékony gázcirkó kazán szolgáltatja.

Ez a lakás stílusosan berendezve kerül értékesítésre, így az új tulajdonos azonnal élvezheti a modern és kényelmes életstílust, melyet kínál. Ideális választás fiatal pároknak és befektetőknek egyaránt.

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget! Keressen minket még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a pécsi belvárosi lakást, és lépjen be az exkluzív életstílus világába!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023