Pécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakásPécs eladó lakás
Pécs eladó lakás
21 900 000 Ft
561,5 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Pécs eladó lakás
Pécs eladó lakás
21,9 M Ft
561,5 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 850 6529
ReferensCsigi András
Telefonálok

Eladó lakás
Pécs eladó lakás

39 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Pécs Kőrösi Csoma Sándor utcájában, egy négyemeletes tégla társasház földszintjén található egy kiváló lehetőséget rejtő 39 négyzetméteres lakás. A jelenlegi elrendezése 1,5 szobás, és jól megtervezett elosztásának köszönhetően remekül alakítható az új tulajdonos saját ízlése és igényei szerint.

Az ingatlan jelenlegi állapota felújítást igényel, de ez lehetőséget nyújt arra, hogy egyedi stílusával és elképzeléseivel alakítsa ki leendő otthonát. A lakás fűtését ház központi gázkazán biztosítja, digitális fűtésmérővel, így a fenntartása rendkívül gazdaságos.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, minden megtalálható, amire a mindennapi élethez szükség van, beleértve iskolát, óvodát, postát és különböző üzleteket. Az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik csendes és jó környéken szeretnének élni, de ugyanakkor kitűnő befektetési lehetőséget is kínál.

Ha Ön egy olyan lakás után kutat, amely lehetőséget ad az egyedi tervezésre és stílusra, ez az ingatlan remek választás lehet Önnek. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget Pécs frekventált részén!

  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023