Pécs, Egyetem utcaPécs, Egyetem utcaPécs, Egyetem utcaPécs, Egyetem utcaPécs, Egyetem utcaPécs, Egyetem utcaPécs, Egyetem utca
Pécs, Egyetem utca
34 900 000 Ft
742,6 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Pécs, Egyetem utca
Pécs, Egyetem utca
34,9 M Ft
742,6 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 339 2333
Referensdr. Németh Norbert
Telefonálok

Eladó lakás
Pécs, Egyetem utca

47 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Pécs-Egyetemváros szívében, az Orvosi Kar és több más egyetemi kar közelében, a külföldi diákok által is igen kedvelt szektorban, ugyanakkor a történelmi Belvároshoz is közel, nagy szakmai múlttal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert generálkivitelező által megvalósuló, 2 szigetelt épületből, összesen 10 lakásból és gépkocsi beállókból álló, nagyon modern, minimál stílusú, hőszivattyúval és naperőművel szerelt, téglaépítésű társasházban, exclusive kivitelezésű, rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel, valamint nagyon magas műszaki tartalommal bíró, elegáns, új építésű lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, 2021. június 30.-i átadással még leköthetők.

Ezen ingatlan az utcafronti, 1. számú, háromszintes lakóépület magasföldszintjén található (a tervrajzon 1. számú lakásként jelölve), összesen 46,27 m2 alapterületű lakótérrel és összesen 28 m2 nagyságú terasszal és zöldterülettel rendelkezik. A lakótérben közlekedő, kényelmes konyha-étkező-nappali, zuhannyal szerelt fürdő-WC és egy darab, külön nyíló hálószoba, valamint egy gardrob kerül kialakításra. A nappaliból közvetlen kijáratot létesítenek a teraszra és a kertbe. A lakásban a belső elrendezésen a vevői igényeknek megfelelően még lehet módosítani, a minőségi szaniterek, csaptelepek, belső nyílászárók, hideg és meleg burkolatok a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül még szintén szabadon választhatók.

A lakás fűtését, hűtését, valamint a melegvízellátást a hőszivattyús padló fűtés, mennyezet hűtés/fűtés, illetve a használat melegvíz biztosítja, ezáltal garantálva a társasház egészének szerkezet fűtését és hűtését. Az épület tetején naperőmű kerül telepítésre, ennek költsége lakásonként további 380.000,-Ft többletkiadást jelent, amit kötelezően a majdani vevőnek kell megtérítenie. A lakáshoz kötelező egy darab fedett (bruttó 3,1 MFt), vagy nem fedett, térfelszíni (bruttó 1,7 MFt) gk. beállót is vásárolni.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által is igen kedvelt részén található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni. A város jelenleg legnagyobb albérlet kínálatával rendelkező és a Pécsi Tudományegyetem egyetlen szerződött ingatlanközvetítő cégeként a vásárlást követően - igény esetén - hathatósan tudjuk segíteni a vevőt az ingatlan albérlet útján történő hasznosításában is.
Referencia szám: PH173901Alapterület: 47m2Ingatlan típusa: LakásIngatlan állapota: ÚjépítésűÉpület típusa: téglaEmelet: 0.Kilátás: kertre nézőSzobák száma: 2Fűtés típusa: Berendezés: bútorozatlanExtrák: Kertes, Teraszos, Légkondícionáló, Napkollektor, Új nyílászárók, Jó közlekedésÁr: 34.9M Ft

  • erkély

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021