Eladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobásEladó, Pápa, 1 szobás
Eladó, Pápa, 1 szobás
10 800 000 Ft
348,4 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó, Pápa, 1 szobás
Eladó, Pápa, 1 szobás
10,8 M Ft
348,4 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 265 5725
ReferensMolnár Márk István
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó, Pápa, 1 szobás

31 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Pápán kínálok megvételre Erzsébetvárosban egy 31 m-es közös udvaros garzon lakást. Az ingatlan tégla építésű mely áll egy szobából, közlekedőből, fürdőből és egy nagy szobából. A közös udvar rendezett, a lakóközösség barátságos és összetartó.
A lakás melegéről kályha gondoskodik a hideg téli napokon, valamint egy hűtő-fűtő klímarendszer. Gáz az ingatlan előtt található, igény szerint beköthető, a tulajdonos 2018.11.24-es gáz bekötési tervrajzzal is rendelkezik, melyet szívesen biztosít, igény szerint. Jelenleg a felújítás utolsó szakaszában van a lakás melynek keretén belül a szoba festése még hátra van. Elektromos hálózat 32 A-re való felemelését a jelenlegi tulajdonos elvégezte. Az ingatlanhoz tartozik még egy 47 m2 -es tárolóhelyiség is. Parkolási lehetőség, nem utolsó szempontból közvetlen a bejárat előtt az utcán megoldható díjmentesen.Tömegközlekedés a belváros fele kiváló. pl: buszközlekedés, de a munkás buszközlekedés is megoldott hisz a buszmegálló 5 percre található. Az ingatlan közös költsége mindössze 3.500.- Ft, így ajánlom mindazoknak, akik, nyugodt környezetben, jó szomszédi közösségben, kis rezsivel, keresnek Pápán garzon lakást. Az ingatlanra hitel - kedvezményes lakáshitel ügyintézése kamatkedvezményekkel megoldott. Amennyiben felkeltette az ingatlan a figyelmét, várom szeretettel megtisztelő érdeklődését, keressen bizalommal!

  • elektromos

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020