Eladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobásEladó, Oroszlány, 2 szobás
Eladó, Oroszlány, 2 szobás
15 300 000 Ft
278,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó, Oroszlány, 2 szobás
Eladó, Oroszlány, 2 szobás
15,3 M Ft
278,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7606
ReferensTelek Bernadett
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Oroszlány, 2 szobás

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

-OROSZLÁNY,DÓZSA GYÖRGY U.(központi rész)
-SZIGETELT BLOKKOS ÉPÜLET,KORSZERŰSÍTETT FŰTÉSRENDSZER
-1.EMELET
-ERKÉLY
-2 SZOBA
-ALACSONY FENNTARTHATÓSÁG
-TELJESKÖRŰ,FRISS FELÚJÍTOTTSÁG

Egy tömblakás legmeghatározóbb paraméterei a fent soroltak,melyeket lehet még fokozni,de önmagában is elegendőek ahhoz,hogy a mindenkori ingatlanpiac legkeresettebb,legértékállóbb lakásai. Ez magával vonzza ugyan a magasabb vételárat is,de ebben az ingatlanban már az alapos felújítást is elvégezték az új tulajdonos helyett,így nem Önre vár a szakemberekre való várakozás és az ezzel járó munkálatok,idő és energia.
Oroszlány frekventált,jó környékén kínáljuk eladásra ezt a 2019-ben teljeskörűen,frissen felújított,tehermentes ingatlant,ahol a munkálatok utolsó simításai vannak hátra,mint ahogyan a képeken is látszik. Az egész lakásban a víz-villanyvezetékek,kapcsolók,konnektorok,radiátorok,külső-belső nyílászárók,burkolatok,szaniterek,konyhabútor cseréje,az erkélyen a korlát teljes vasalata,polikarbonát betéttel,valamint tapétázás,festés megtörténtek.
Fűtését a városi távhőről kapja költségmegosztóval szerelve.Ennek és az épület szigetelésének köszönhetően jelentősen csökkenthető a fűtésdíj. Jelenleg 8000.-Ft-ot fizetnek tulajdonosai,a közös költség 7000.-Ft.
A lépcsőház kultúrált,jó lakóközösséggel,a közelmúltban bővült az épület mögötti parkoló,buszmegálló közvetlen közelben. A lakás üres,azonnal költözhető!
Amennyiben megtekintené az ingatlant,hívjon bizalommal! Telek Bernadett 06703677606
INGYENES hitelügyintézés,CSOK több bank személyre szabott ajánlataiból,valamint teljeskörű lebonyolítás jogi háttérrel.

  • komfortos
  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 1.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019