Oroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakásOroszlány eladó lakás
Oroszlány eladó lakás
13 500 000 Ft
254,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Oroszlány eladó lakás
Oroszlány eladó lakás
13,5 M Ft
254,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 367 7606
ReferensMagyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Oroszlány eladó lakás

53 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Igényesség panelban is!!

A Dot-Ing Ingatlaniroda Oroszlány, Táncsics M.úti 10 emeletes tömbjében kínál eladásra egy felújított és átalakított (növelve ezzel a szobaszámot), 53 nm-es fiatalos, modern lakást a 7.emeleten.
Nagy előnye a lakásnak,hogy nem kell a szakemberek keresgélésével foglalkozni,idegeskedni, rengeteg energiát,pénzt megspórolva ezzel, mert itt már szinte minden a helyére került.

A felújítás alatt kicserélésre került a víz ill. villany vezetékek, a nyílászárók ( bejárati ajtó, beltéri ajtók, ablakok ( redőnyös, szúnyoghálós), hideg és meleg burkolatok,konyhabútor,szaniterek. Az addigi 2 szoba+hallos ingatlanból egy amerikai konyhás, nappali+2 hálós lakást varázsoltak a tulajdonosok. A konyhából lett szobán teljes egészében gipszkarton borítást,a lift felőli falon nikecell szigetelést, valamint a lakás többi helységének utcai falán is szigetelést végeztek.
Ráadásképp a lépcsőházban is hamarosan kezdődik a belső felújítás (liftek,falak,postaládák) ami az ingatlant értékállóbbá és igényesebbé teszi. Tehát újszerű környezetben tudhatja otthonát,ha ezt a lakást választja! Közös költsége mindezeket tartalmazza, így 11.000 Ft havonta. Fűtése 13.000 Ft átlagosan a melegvíz használattal együtt.
A konyhabútor gépeivel együtt (kerámialapos főzőlap sütővel együtt,páraelszívó,mosogatógép) a vételár része,valamint igény esetén az előszobai,jól variálható IKEA-s gardrób szekrény.
Érdeklődni: Telek Bernadett

Kérje INGYENES hitelszűrésünket és ügyintézésünket több bank ajánlatából. Teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.

  • komfortos
  • távfűtés
  • Épület emelet: 7.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020