Eladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcábanEladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcában
Eladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcában
16 500 000 Ft
323,5 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcában
Eladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcában
16,5 M Ft
323,5 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 323 3914
ReferensReményi Angéla
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 2 szobás Nyíregyháza a Toldi utcában

51 m2alapterület
2szoba
panellakás
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Csak A Mi Kínálatunkban!
Nyíregyháza, Toldi utcán, csendes, kedvelt részen eladó 51 m2-es, 2 szobás, VII. emeleti, Erkélyes, Frissen Felújított, (azóta még nem lakott) Klimatizált, mért, szabályozható távhővel fűtött, kedvező fenntartási költségű lakás, 2 (új) liftes épületben.

A nyugati fekvésű ablakok mindig természetes napfényt biztosítanak az egész lakásban. A lakás tavaly teljes felújításon esett át, a víz-, villanyvezeték-hálózattól kezdve, az ablakcserén, redőnyökön, az új fürdőszobán, konyhán keresztül, klímaberendezés beépítésén át, a padlóburkolatok cseréjéig. Az épület hőszigetelésének, nyílászárók cseréjének költsége már nem terheli a leendő tulajdonost, a közös költség csupán 7800 Ft/hó. A szobák laminált lappal, a többi helyiség járólappal burkolt. Hűtő-fűtő rendszerű klímaberendezés emeli nyáron a lakók komfortérzetét.

Az épület rehabilitált városrészben található, kellemes, parkosított környezetben, minden megtalálható a közelben, ami a mindennapi léthez szükséges, üzletek, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, bölcsőde, játszótér, üzletek, stb. A tömegközlekedési feltételek is ideálisak, 200 m-re található autóbuszmegálló sűrű buszközlekedéssel, a vonat- és buszpályaudvarok is a közelben találhatók.

Ez a lakás ideális választás lehet olyan lakáskeresők számára, akik azonnal költözhető, felújítást nem igénylő, szép állapotú lakást keresnek jó lakóközösségű lépcsőházban, de befektetésként is kiváló ajánlat, könnyen, magas hozammal, nulla ráfordítási költséggel bérbe adható ingatlan.

Cserelehetőség: Budapest környéki sorházba beszámolható értékegyeztetéssel.

A vevő számára szolgáltatásunk teljesen díjtalan, hívjon bátran!
Érd:

  • lift van
  • Épület emelet: 7.
  • erkély

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020