Lakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteres
Lakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteres
19 500 000 Ft
367,9 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteres
Lakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteres
19,5 M Ft
367,9 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 586 7920
ReferensHosszúné Jakab Judit
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Nagykanizsa, 53 négyzetméteres

53 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Nagykanizsa keleti városrészében lévő,dupla erkélyes lakás vált eladóvá! Az ingatlan liftes épületben található,amely már fel van újítva.
A két szoba és az étkező-konyha keleti fekvésüknek köszönhetően szép,világos . A fürdő és a wc 3 évvel ezelőtt új külsőt kapott. A villanyvezeték cseréje is már megtörtént,a vizes blokkok szellőző rendszere is túl van a felújításon. Az épület nem vett részt panelprogramban és a közeljövőben sincs kilátásban.
A kisebbik szoba nyílászárója már műanyag,a többi eredeti. A padlóburkolat a szobákban laminált lap,a többi helyiségben járólap.
A lakásban egységesen kellemes színek biztosítják az összhangot . A középen található étkező-konyha valóban a lakás lelke. Mérete és hangulata miatt nagyobb családi összejövetelek színhelye is lehet.Tökéletes választás azoknak,akik egy tisztasági festés után szeretnének költözni.Az 53 nm-es alapterület kényelmes életteret biztosít egy család számára!

A lakás jelenlegi(már emelt) közös költsége nem éri el a 25000 ft-ot. Ezen kívül a víz fogyasztással kell számolni.A fűtést egyedi mérők alapján kell fizetni.

Remélem,sikerült felkeltenem az érdeklődést! Ha szeretné megtekinteni,keressen bizalommal!

  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 10. emelet
  • erkély

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023