Eladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobásEladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobás
Eladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobás
24 500 000 Ft
306,3 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobás
Eladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobás
24,5 M Ft
306,3 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 30 375 0060
ReferensPál Miklós
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Nagykanizsa, 2 szobás

80 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Nagykanizsa belvárosi részén eladó 2 szobás, 80 nm-es, földszinti lakás. Az ingatlan 6 lakásos társasház földszintjén helyezkedik el. A tágas ingatlan, lakásból került üzleti besorolásúvá, de üzletként nem működött, az bármikor ismét lakássá minősíthető. Az elhelyezkedése miatt kiváló lehetőség üzleti célú hasznosításra is, akár irodának, orvosi rendelőnek is kiválóan alkalmas. A szobák keleti tájolásúak, utcára nézőek a fűtés gázkonvektorról megoldott, a meleg vízről gázkazán gondoskodik. Az ingatlan nagy előnye, hogy nagymértékű átalakításra is alkalmas, a közfalak átrakása lehetséges, így felújítást követően modern lakássá vagy iroda/rendelővé alakítható. A lakás 2 nagy (27 és 26 nm, keleti tájolású) szoba, konyha érkezővel, fürdőszoba WC-vel, WC, közlekedő helyiségekből áll.
A parkolás közterületen ingyenes, valamint zárt udvari parkolási lehetőség is adott. Az udvarban opcionális lehetőséggel garázs is vásárolható jelenleg. A tárolást nagy méretű pincerész teszi lehetővé. A közös költség 10.000 Ft/hó.
Több céllal is hasznosítható a belvárosi elhelyezkedése miatt: lakásként, irodaként, rendelőnek vagy akár befektetésként is.
Érdeklődni: Otp Ingatlanpont Kft. Pál Miklós

Referencia szám: M226987-IT

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023