Eladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobásEladó, Nagykanizsa, 2 szobás
Eladó, Nagykanizsa, 2 szobás
23 500 000 Ft
293,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó, Nagykanizsa, 2 szobás
Eladó, Nagykanizsa, 2 szobás
23,5 M Ft
293,8 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 608 6857
ReferensHohl József
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Nagykanizsa, 2 szobás

80 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Nagykanizsa belvárosában vált eladóvá ez a tágas, földszinti lakás. Az ingatlan jelenleg üzlet besorolású, de bármikor átminősíthető lakássá, vagy akár egy új üzlethelyiség is kialakítható belőle. Elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan világos. Az ingatlanhoz tartozó belső zárt udvaron egy autó parkolása megengedett, illetve az udvaron belül lehetőség van egy garázs megvásárlására is.
Jelentős felújítási munkálatok a lakáson belül nem történtek, ezeknek a kivitelezése az új tuljadonos feladata. A fűtésről gáz konvektorok gondoskodnak. Az ablakok fa szerkezetűek, redőnnyel ellátottak. Az ingatlanhoz tartozó közös költség 10.000 Ft. A társasház néhány éve új tetőt kapott. Amennyiben az ingatlant üzletként szeretné tovább működtetni, úgy a tulajdonos az ehhez szükséges terveket rendelkezésére bocsájtja. A lakás helyiségei: 2 hatalmas, világos szoba, konyha, fürdőszoba, wc, közlekedő.
Akár lakásnak, akár üzletnek, akár befektetésnek keres ingatlant, ezt érdemes megnéznie személyesen is!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023