Lakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteresLakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteres
Lakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteres
15 500 000 Ft
231,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteres
Lakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteres
15,5 M Ft
231,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 209 7539
ReferensKagyló Ingatlan
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Nagykanizsa, 67 négyzetméteres

67 m2alapterület
3szoba
panellakás
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Nagykanizsán a keleti városrészben eladó egy fóldszinti, 3szobás teljesen felújított éakás. Az ingatlant 3 évvel ezelőtt teljesen felűjították ls egy kicsit átalakították. A lakás így sokkal élhetőbb és kényelmesebb lett. A konyhát és az egyik szobát egybe nyitották és így egy hatalmas konyha nappali lett kialakítva , sokkal tágasabb éett így a lakás. Víz , villanyvezetékeket kicserélték, újak a hideg-meleg burkolatok, méretre gyártott új a konyhabútor is tűzhellyes , sütővel és mosogatógéppel. szépen felújították a fürdőszobát is, a közlekedóben egy szép nagy gardrőb kapott helyet. Szép világos a lakás, egy nagy erkély és egy külön tároló is tartozik hozzá!
Közelben bolt, buszmegálló, gyógyszertár, iskola, óvoda. Mivel földszinti a lakás fiataloknak, vagy idősebbeknek is kényelmes otthon lehet. Tehermentes, rövid időn belül költözhető!

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: földszint
  • erkély

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020