Eladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobásEladó, Nagykanizsa, 2+1 szobás
Eladó, Nagykanizsa, 2+1 szobás
45 500 000 Ft
494,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó, Nagykanizsa, 2+1 szobás
Eladó, Nagykanizsa, 2+1 szobás
45,5 M Ft
494,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 474 8506
ReferensHorváth István
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Nagykanizsa, 2+1 szobás

92 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

1. emeleti, energetikailag korszerű, 3 szobás lakás (+Iroda?) a városközpontban

Nagykanizsa belvárosában eladó egy energetikailag korszerűsített, 2 + 1 félszobás, 92m2-es lakás.
Vállalkozások számára is ideális beruházás lehet az elhelyezkedéséből adódóan, mivel az ingatlan korábban iroda + lakásként működött, külön bejáratokkal, amely könnyen visszaalakítható. A frekventált helyre néző erkélye jó reklámfelület lehet. A nagyméretű terek és az ingatlan helyszíne, kényelmes otthont nyújthat a gyermekes családok számára is.
A lakás helyiségei: nappali, 2 szoba, konyha étkezővel + kamra, fürdő, wc, folyosó beépített szekrénnyel, erkély. A pincében tároló áll rendelkezésre.

A jelenleg lakásként fukciónáló ingatlan kívülről le lett hőszigetelve és a külső nyílászárók cseréje is megvalósult. A lakáson belül ki lettek cserélve a burkolatok, víz- és villamos vezetékek. Az ingatlan fűtése cirkó gázkazánnal történik.

A liftes házban lévő lakás közelében oktatási, egészségügyi, kulturális intézmények is vannak. Így többek között iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, könyvtár, gyermek és felnőtt orvosi rendelők. A játszó-, és közösségi terek pár perces sétával elérhetőek. Parkolás az épület mellett megoldott.

Az ingatlanra magán- és vállalkozói hitel, CSOK is igényelhető, amelyben irodánk segítséget tud nyújtani.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, további információt az alábbi elérhetőségeken kaphat:tel.: , e-mail:

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023