Nagycenk 3 szobás lakás eladóNagycenk 3 szobás lakás eladóNagycenk 3 szobás lakás eladóNagycenk 3 szobás lakás eladó
Nagycenk 3 szobás lakás eladó
52 900 000 Ft
813,8 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
Nagycenk 3 szobás lakás eladó
Nagycenk 3 szobás lakás eladó
52,9 M Ft
813,8 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5381
ReferensNémeth Ildikó
Telefonálok

Eladó lakás
Nagycenk 3 szobás lakás eladó

65 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Ez az 1. emeleti lakás akár nagycsaládosoknak is kiváló. nappali + 2 két hálószobájával elég tér áll rendelkezésre. Az épület előtt lehetőség van parkoló helyek vásárlására is. Vizes helyiségek kerámia burkolatot a többi helyiség laminált burkolatot kap.
Projekt bemutatása

Soprontól 10 percre Nagycenken kínálunk új építésű lakásokat, melyeknek az átadási határideje 2023. tavasza. A három emeleten 32 lakásos épületet barátságos környezetben alakították ki.
A kor vívmányainak teljes mértékben megfelelő technikával és minőségben megépült ház kivitelezője tapasztalt nagymúltú cég, mely garanciát biztosít leendő lakóinak. A burkolatok szaniterek a vételár részét képezik. A nappali+ 2-3 szobás ingatlanok többségéhez kert is vásárolható. A legtöbb lakás rendelkezik egy, vagy két erkéllyel. Opcionálisan parkolók is vásárolhatók 1,5MFt-os áron. A ház megújúló energiával is felszerelt. A lakások fűtéséről házközpontú kondenzációs kombi gázkazán gondoskodik természetesen egyedi hőmennyiség- mérővel. A nyílászárók acél erősítésű műanyag bukó-nyíló ablakok. Internet, kábel-tv,kaputelefon előkészítés minden lakásban

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023