Nagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakásNagycenk eladó lakás
Nagycenk eladó lakás
34 900 000 Ft
775,6 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Nagycenk eladó lakás
Nagycenk eladó lakás
34,9 M Ft
775,6 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 412 5391
ReferensTóthné Andrea
Telefonálok

Eladó lakás
Nagycenk eladó lakás

45 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Nagycenk központhoz közeli mégis csendes, zöld részén kínálunk eladásra egy 4 lakásos társasházban lévő 45 nm nagyságú lakást.

A lakás földszinti részében az előtér, egy felszerelt konyha étkezővel és egy tágas fürdőszoba található. A tetőtéri részben egy világos lakószoba került kialakításra.
Fűtésről és a melegvíz ellátásról a felszerelt gázcirkó gondoskodik. Villanyból 1 x 32 A áll rendelkezésre. Minden közmű önálló mérőórával rendelkezik.
Közös költség 10.000,- Ft/hó. Az ingatlan 5 cm hőszigeteléssel rendelkezik.

A lakáshoz tartozik egy önálló 12 nm alapterületű garázs, és annak tetőtere is.

Az udvarból a bejárati előtti részen 100 nm saját használatú terület áll rendelkezésre, melynek funkcióját az új tulajdonos alakíthatja ki. (parkosítás, autóbeálló, gyerekjátszótér)
A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal azonnal költözhető állapotban kerül értékesítésre.

A kínált ingatlan ideális választás kis család részére. Bár az ingatlan jogilag társasházi lakás, de kialakítása és életérzése szerint egy apró kis családi háznak felel meg.
Nagycenk elhelyezkedése miatt a munkát keresők körében sok lehetőséget rejt. Sopron, Kópháza és az osztrák települések elérhető távolságban vannak.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, további információkért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023