Mosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakás
Mosonmagyaróvár eladó lakás
24 900 000 Ft
389,1 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Mosonmagyaróvár eladó lakás
Mosonmagyaróvár eladó lakás
24,9 M Ft
389,1 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 625 4301
ReferensKrázi Miklós
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Mosonmagyaróvár eladó lakás

64 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Mosonmagyaróvár az ország nyugati kapujában, az osztrák határtól 6, a szlovák határtól 13 km-re fekszik. 32 ezer lakosú város. Az ország két fontos határállomásához, Hegyeshalomhoz és Rajkához való közelsége fontos gazdasági, pénzügyi, idegenforgalmi, közlekedési, ipari és kereskedelmi központtá teszik. Az „arany háromszög” középpontjának is nevezik, mert Győrtől 36, Pozsonytól 32, Bécstől pedig 84 km-re található.

Mosonmagyaróvár egyike Magyarország 16 történelmi városának, alapítása a római korig nyúlik vissza. Turisztikai szempontból a Szigetköz kapujaként vált ismertté, de jelentős a átutazó-bevásárló és a fogturizmus is. Mosonmagyaróvár meghatározó turisztikai vonzereje a termálfürdő, gyógyvizét mozgásszervi, idült gyulladásos, gyomor- és bélbetegségek gyógyítására alkalmazzák. A Duna ágrendszere mellett több, jó fogást ígérő, telepített kavicsbánya-tó, valamint a rengeteg kerékpárút teszi Szigetközt igazi turisztikai paradicsommá.

Szinte mindenhez közel ajánljuk, az Ön figyelmébe ezt a remek lehetőséget. A város nyugati kijáratánál elhelyezkedő 8 éve épült társasházban lévő felújított, kertkapcsolatos 64 m2 hasznos alapterületű, két szintes társasházi tégla lakás.

A terület fontos adottsága, hogy egy már jól kiépült városrész, melynek köszönhetően szinte minden fontosabb létesítmény séta távolságra található. Így iskola, óvoda, játszótér, piac, bank, posta, éttermek, üzletek és kulturális intézmények sora akár gépjármű használat nélkül is könnyedén elérhető.

Az ingatlan felosztása az alsó szinten egy világos amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és külön wc.
Az emeleten található további két tágas szoba. A fűtése és melegvíz ellátása egyedi gázkazánnal és radiátoros hőleadással működik. A nyílászárók műanyagok, a burkolat a konyhában és a vizes blokkokban járólap a szobákba pedig parketta került. Az ingatlanhoz tartozik egy saját 38 nm alapterületű kertrész, illetve egy 12 nm alapterületű garázs is.

Bővebb felvilágosításért, megtekintési időpontért kérem, hívja a megadott telefonszámot.
Teljes körű ingyenes hitelügyintézéssel, ügyvédi háttérrel szakmai segítség nyújtással várom kedves ügyfeleimet!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020