Eladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobásEladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobás
Eladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobás
24 900 000 Ft
579,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobás
Eladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobás
24,9 M Ft
579,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 904 6676
ReferensReal Facility Management Kft
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó, Mosonmagyaróvár, 1 szobás

43 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


Belvárosi , földszinti , szinte új társasházi lakás eladó !
2005-ben épült ,6 lakásos, belvárosi társasház , földszinti 43,7 m2-es lakása érkezett ma be irodánk kínálatába! A csodás kis lakáshoz egy rendkívül hangulatos , belső udvar is tartozik melyet a lakók közösen használhatnak , illetve itt lettek kialakítva a gépjárművek számára a fedett parkolók is.
Az ingatlan klimatizált , a fűtéséről egy teljesen új egyedi gáz-cirkó kazán gondoskodik, nyílászárók fa szerkezetűek redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A rezsi mindössze 20 ezer ft és ebbe a közösköltség is benne van. Nagy belmagasságának köszönhetően a terek tágasak , kellemes közérzetet teremtenek. A lakásban egy nagy légterű 21,56 m2-es nappali, egy étkező-konyha , és egy fürdőhelyiség funkcionál.
A lakóközösség rendkívül jó !
Az udvar elektromos kapubejáróval elzárt ! Kapucsengő a bejáratnál! Saját tároló a pincében !
Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot , vagy írjon nekem email-ben a elérhetőségen.
Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!
A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020