Mosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakásMosonmagyaróvár eladó lakás
Mosonmagyaróvár eladó lakás
13 500 000 Ft
225 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Mosonmagyaróvár eladó lakás
Mosonmagyaróvár eladó lakás
13,5 M Ft
225 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 20 399 4363
ReferensNagy István www.lajtahome.huwww.lajtahome.hu
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Mosonmagyaróvár eladó lakás

60 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Mosonmagyaróvár mosoni városrészében a piac közvetlen közelében eladó egy 60 nm-es, nappali + 2 szobás, 2. emeleti,üresen álló téglalakás.Ha akár befektetésnek, akár saját magának megvenné ezt a kedvező áru lakást ,kérem hívjon, akár hétvégén is.
LAKÁS:
A lakás nyugati fekvésű, rendkívül világos, tetőtéri ablakokkal .A nyílászárók fa anyagúak , a burkolatok járólap és padlószőnyeg .Alternatív fűtésként fan-coil rendszer( hűtés-fűtés), vagy villanyfűtés javasolt.Gázkapcsolódási lehetőség a lépcsőházban található.
Az ingatlan fajlagos négyzetméter-ára mélyen a mosonmagyaróvári piaci ár alatt van (320.000 HUF / nm átlag helyett 225.000 HUF/nm), mivel a lakás erősen felújítandó.
Ebből a tényből hatalmas előnyt kovácsolhat magának a feltételezett vevő, hiszen a saját elképzelései szerint, saját fantáziáját, kreativitását felhasználva "fillérekből " kis ékszerdobozt varázsolhat magának.
Ezért elsősorban ezermestereknek vagy építőipari vállalkozóknak ajánlható ez az ingatlan!!
"Ne a jelenlegi állapotot nézd, a lehetőséget lásd meg benne "!
HÁZ:
A ház eme lépcsőházában szintenként 3-3 lakás található.A gépkocsiparkolás a ház körüli parkolóban ingyenes. A lécsőházba való bejutás csak a kóddal ellátott rendszeren keresztül valósulhat meg és ad az ott lakóknak biztonságot.
KÖRNYÉK:
A piac környékén található lakás közelében orvosi rendelő,bankok, vásárlási lehetőség is megtalálható éppúgy, mint óvoda vagy iskola , melyek pár perces sétával elérhetők.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (héra)
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet
Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018