Miskolc új építésűMiskolc új építésűMiskolc új építésűMiskolc új építésűMiskolc új építésűMiskolc új építésűMiskolc új építésűMiskolc új építésűMiskolc új építésűMiskolc új építésűMiskolc új építésű
Miskolc új építésű
26 060 000 Ft
521,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Miskolc új építésű
Miskolc új építésű
26,1 M Ft
521,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 518 7621
ReferensPeregi Etelka
Telefonálok

Eladó lakás
Miskolc új építésű

50 m2alapterület
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Univerzális apartman-ház épül Miskolctapolca szívében 2020 4. negyedévi átadással, a lakások előszerződéssel már leköthetőek. Az épület szintjei: mélygarázs, fsz., 1. és 2. emelet, valamint tetőtér. A lakások mérete 34 és 89 m2 között van.

Az 50 cm-es külső téglafalazat 20 cm-es szigeteléssel készül, a lakások elválasztása 30 cm-es hang-gátló téglafalazattal történik. Háromrétegű Thermo üvegezéssel ellátott nyílászárókkal, minimális energia igényű levegő-viz rendszerű hőszivattyús padlófűtéssel, mennyezet-hűtéssel épül, energetikai besorolása AA++. A lakások bejárati ajtaja fémszerkezetű, a beltéri ajtók mdf alapú, blokktokos nyílászárók.

A telek nyugati és keleti oldala utcával határolt, tehát két oldalról közelíthetők meg a lakások. Az épület szabadon álló, a telekhatároktól 4 és 5 m távolságra helyezkedik el, ez a földszinti lakások előkertjeként, valamint kültéri parkolóként funkcionál.

A ház alatt 10 férőhelyes mélygarázs, az udvaron szintén 10 kocsi számára nyitott beálló található, mely külön megvásárolható 3,5 és 2 MFt-ért. A földszinten lévő 5 db tároló szintén gazdára vár, de a 34 m2-nél kisebb alapterületű lakások tulajdonosai elővételi jogot élveznek ezekre.

Mivel a lakások kisméretűek, akár 2 vagy több lakás is egybenyitható most, vagy a későbbiek folyamán, amennyiben ezt az igényt időben jelzi a vevő.

Jelen lakás a földszinti „E” jelű lakás D-i fekvésű, 50 m2 alapterületű, 1 szoba nappalis, 20 m2-es udvarral.

Kérésre nagyítható pdf alaprajzot küldök.

  • Épület emelet: földszint

Felújítanád az otthonod? Lakásvásárláson gondolkodsz? Ha most legalább 4 millió Ft-os Fundamenta Lakáshitelt igényelsz, 72 000 Ft egyösszegű jóváírást kaphatsz. Tervezz velünk, és megtérül! www.fundamenta.hu

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019