Új Építésű eladó lakás Miskolc, 2 szobásÚj Építésű eladó lakás Miskolc, 2 szobásÚj Építésű eladó lakás Miskolc, 2 szobás
Új Építésű eladó lakás Miskolc, 2 szobás
29 358 255 Ft
431,7 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Új Építésű eladó lakás Miskolc, 2 szobás
Új Építésű eladó lakás Miskolc, 2 szobás
29,4 M Ft
431,7 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 20 484 4148
ReferensTóth Linda
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Új Építésű eladó lakás Miskolc, 2 szobás

68 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Új építésű Társasház kivételesen szerencsés környezetben, csupán pár percnyire található a belvárostól. A Társasház 56 lakásból és 34 parkoló állásból kerül kialakításra. A társasház különleges elhelyezkedése ideális otthont ad minden generáció számára. A földszintes lakásokhoz kertek is tartoznak, valamint közös tulajdonba kerülő telekrészen játszótér is készül. Az épületek alatt teremgarázs kerül kialakításra 34 parkoló állással és tárolóval. Az északi domboldal lejtése lehetővé teszi, hogy önálló térszinti bejárat létesüljön. A garázsszint a lépcsőházból lift kapcsolattal is elérhető.
A Lakószintek a keleti oldalról közelíthetőek meg. Az egész telek körbekerített. Az épületben több típusú lakás található, melynek csaknem mindegyike rendelkezik K-i, vagy Ny.i tájolású erkéllyel, esetleg D-i fekvésű terasszal, míg egyes földszinti lakásokhoz terasz és saját kert is tartozik.
2019.-ben lekötött lakások esetén még 5% Áfá-val lehet számolni. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon és nézzük meg együtt leendő otthonát. A lakásokra 3%.-os támogatott hitel és CSOK igénybe vehető! Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az ügyfelei rendelkezésére.

  • egyéb fűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020