Miskolc eladó lakás a Latabár Endre utcábanMiskolc eladó lakás a Latabár Endre utcábanMiskolc eladó lakás a Latabár Endre utcábanMiskolc eladó lakás a Latabár Endre utcábanMiskolc eladó lakás a Latabár Endre utcábanMiskolc eladó lakás a Latabár Endre utcábanMiskolc eladó lakás a Latabár Endre utcábanMiskolc eladó lakás a Latabár Endre utcábanMiskolc eladó lakás a Latabár Endre utcábanMiskolc eladó lakás a Latabár Endre utcábanMiskolc eladó lakás a Latabár Endre utcában
Miskolc eladó lakás a Latabár Endre utcában
13 900 000 Ft
235,6 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Miskolc eladó lakás a Latabár Endre utcában
Miskolc eladó lakás a Latabár Endre utcában
13,9 M Ft
235,6 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 269 6870
magánszemélyBónus Tamás
Telefonálok

Eladó lakás
Miskolc eladó lakás a Latabár Endre utcában

59 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy belváros szívétől pár perces sétára található 993 nm-es telken épült, négylakásos társasházban lévő 59 nm lakóterületű kertkapcsolatos ingatlan opcionálisan garázzsal együtt.

Az ingatlan saját tulajdonú, tehermentes.

Helységek: 2 szoba, konyha ebédlővel és kamrával, fürdőszoba, wc, előszoba, nagy pince

A lakás hatékony, egyúttal pénz- és energiatakarékos fűtéséről gáz cirkó kazán gondoskodik és biztosítja a meleget a téli hideg napokon.

Kiváló, értékálló környezetben, csendes utcában elhelyezkedő ritka jó lakóközösségű ingatlan udvarán egy nagy méretű homokozó és egy libikóka is található.

1 perc alatt gyalogosan elérhető: villamosmegálló, buszmegálló, strandfürdő, kórház, élelmiszerboltok, cukrászda, templom.

Autóval pár perc alatt elérhető az M30-as autópálya.

Ir.ár lakás: 13,9 M Ft
Ir.ár garázs: 2 M Ft

  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • parkolás garázs

Felújítanád az otthonod? Lakásvásárláson gondolkodsz? Ha most legalább 4 millió Ft-os Fundamenta Lakáshitelt igényelsz, 72 000 Ft egyösszegű jóváírást kaphatsz. Tervezz velünk, és megtérül! www.fundamenta.hu

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019