Miskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcábanMiskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcában
Miskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcában
16 000 000 Ft
381 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Miskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcában
Miskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcában
16 M Ft
381 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3431
ReferensPalocsányi Tamás
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Miskolc eladó lakás a Kazinczy Ferenc utcában

42 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Ha Ön Miskolc belvárosában, a Kazinczy utcában szeretne egy TELJESEN FELÚJÍTOTT, 42 nm-es, 1,5 szobás lakásban lakni, vagy befektetőként egy azonnal kiadható ingatlant keres, úgy kérem álljon meg itt, megtalálta!.
A lakás falszerkezete tégla. A felújítás során kicserélték a teljes vízvezeték- és villamosvezeték-hálózatot, illetve a villanybojlert működtető éjszakai áram is kiépítésre került. Az ingatlanba új, redőnnyel ellátott hőszigetelt műanyag nyílászárókat szereltek be, illetve új acél biztonsági ajtót építettek be. Az ingatlan nyugati fekvésű, a Kazinczy utcára néz, a hátsó bejárata a Pláza mellett található, ahol a parkolás is megoldott. A beltéri nyílászárókat szintén kicserélték. Az ingatlan fűtését gázkonvektorok biztosítják. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A falak gletteltek, festettek. Mivel az ingatlan felújítása 3 éve történt, de azóta senki nem lakott még benne, így azonnal költözhető állapotban van. Az ingatlanhoz tartozik még egy kb. 10nm-es alagsori tároló is! Kellemes, fiatalos hangulata azonnal megfogja az ide látogatókat. A lakás új gazdájának egyetlen feladata lesz, berendezni ezt a különleges ingatlant!
A belvárosi ingatlanok minden előnyével rendelkezik, percnyi távolságokon belül minden elérhető! Étterem, kávézó, söröző, fodrászat-kozmetika, magánrendelők a Pláza és Centrum szomszédsága minden kényelmet és a modern, nagyvárosi életvitelhez szükséges adottságot biztosít.

Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelre is szüksége lenne, irodánkban Magyarország összes bankjának ajánlataival várja bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja Önnek a legjobb megoldást! Igény esetén, korrekt ügyvédi háttérrel segítjük az adás-vételt!

Befektetők figyelmébe különösen ajánlom, mivel az ingatlan elhelyezkedése miatt azonnal kiadható! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon, nézzük meg együtt eme gyöngyszemet!Miskolc, belváros, eladó, lakás, ingatlan

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020