Miskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakásMiskolc eladó lakás
Miskolc eladó lakás
11 999 000 Ft
307,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Miskolc eladó lakás
Miskolc eladó lakás
12 M Ft
307,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 215 3285
ReferensTyukodiné Négyesi Mónika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Miskolc eladó lakás

39 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Miskolc Bulgárföld városrészén kínálunk eladásra egy 1+1 szobás, 39 m2-es 1. emeleti gázfűtéses lakást. Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át, melynek alkalmával új fűtés-, víz-, szennyvízrendszer került kiépítésre, a villanyvezetékek, a burkolatok cseréje is megtörtént, Hi-sec betörésbiztos bejárati ajtó illetve fokozottan hőszigetelt, 5 kamrás műanyag ablakok lettek beépítve. Az otthon melegét modern gázcirko kazán biztosítja egyedi szabályzós és DESIGN RADIÁTOR hőleadókon keresztül, a PADLÓFŰTÉS pedig csak fokozza komfortérzetünket! A mennyezeten kiépített spotlámpák hangulatossá teszik az egész lakást. Az ingatlanhoz 8 m2-es saját pince tartozik. Autóját biztonságban tudhatja a társasház mögött levő zárt udvarban.
Infrastruktúrája kiváló, karnyújtásnyira található bolt, posta, iskola, óvoda, busz- és villamosmegálló.
Amennyiben el szeretné kerülni a felújítással járó idő- és energiapazarlást, Önre vár ez a jó lakóközösséggel és kiváló adottságokkal rendelkező ingatlan!
Várom hívását, tekintsük meg együtt leendő otthonát!
Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll Ügyfeleink rendelkezésére.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020