Eladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobásEladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobás
Eladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobás
26 500 000 Ft
401,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobás
Eladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobás
26,5 M Ft
401,5 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 591 6119
magánszemélyBátoriné Farkas Erika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Miskolc az Árpád úton, 3 szobás

66 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Miskolc diósgyőri városrészén egy kertkapcsolatos sorházi ingatlan eladó. A diósgyőri vár közelében elhelyezkedő lakásban található egy előszoba beépített gardróbbal, földszinti mosdó tárolóval, nappali + konyha, emeleti 2 szoba, fürdőszoba, beépített padlás, és egy 18 nm-es nagy terasz. A szobák, és nappali laminált padlóval, a többi helység járólappal burkolt. A lakás melegéről gázkazán gondoskodik, a nagy nyári melegben, az emeleti szobákban klíma berendezések biztosítják a kellemes hőmérsékletet. Az ingatlanhoz tartozó tetőrész pár éve új szigetelést kapott, a tetőtér ablakai 2019 decemberében ( Velux ) fa nyílászárókra lettek cserélve. A terasz 2018 nyarán teljesen fel lett újítva (szigetelés, burkolás).
A lakás biztonságáért riasztórendszer, és az egész udvart lefedő kamerarendszer felel. A házhoz tartozik egy fedett kocsibeálló, melyet a vételár magába foglal. Továbbá közös kertrész szalonnasütővel, ahol 1 zárható kertkapun keresztül a Szinva patakhoz jutunk, elektromos kapu, új kaputelefon chipes beléptetővel, udvari mozgásérzékelős világítás szolgálja kényelmünket.
Az ingatlan alkalmas hangulatos, csendes kikapcsolódásra, de jó frekventáltságának köszönhetően minden, amire szükség lehet 2-5 percre található ( villamos, és buszmegálló, boltok, zöldségesek, orvosi rendelők, gyógyszertárak, bölcsőde, óvodák, iskolák, posta, kulturális és szórakozási lehetőségek).
Tisztelettel kérjük, hogy ingatlanosok NE KERESSENEK!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • keleti tájolás
  • Tulajdonostól
  • terasz: 18 m2
  • parkolás udvaron

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020