Kőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobásKőszeg lakás eladó, 3 szobás
Kőszeg lakás eladó, 3 szobás
49 000 000 Ft
765,6 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Kőszeg lakás eladó, 3 szobás
Kőszeg lakás eladó, 3 szobás
49 M Ft
765,6 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5381
ReferensNémeth Ildikó
Telefonálok

Eladó lakás
Kőszeg lakás eladó, 3 szobás

64 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A közel 70 nm lakás kiváló fekvésű, szép benapozott. A terasz is fedett, így biztosítva a mindenkori pihenést az ott lakók számára
Az ingatlanhoz tartozik egy gépkocsi beálló, melyet igény esetén lefednek, sőt az áramot is oda vezetik.
Külön tároló is vásárolható.

nappali + 2hálószoba
12nm-es loggia (fedett erkély)
padlófűtés
egyedi mérőórák
szaniterek
burkolatok
térkövezett gépkocsi beálló
klímaelőkészítés

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Projekt bemutatása

Vas-vármegye nyugati szélén a határközeli Kőszegen lévő beruházás 25 lakást foglal magába.
Az épület a jogerős és végrehajtható engedélyezési tervekben és az azok alapján készült kiviteli tervekben meghatározott műszaki-, gazdasági- és minőségi követelményeknek megfelelően valósul meg. Az építés során felhasznált anyagok és szerkezetek a magyar-, annak hiányában- az európai és nemzetközi műszaki, biztonságtechnikai, környezetvédelmi, minőségbiztosítási, élet-, vagyon-, tűz-, egészség-, balesetvédelmi és higiéniai szabványok és előírások figyelembe vételével kerülnek kiválasztásra és beépítésre.
A szerződés szerint megvásárolt ingatlant a beruházó a vevő részére birtokba adási-vételi jegyzőkönyv felvétele mellett adja át, mely mellékleteként a vevő felvilágosítást kap az egyes gépi berendezések működéséről, üzemeltetéséről.
A lakások br 50 - br 77 nm-es nagyságban (nappali +1 háló és nappali +2 háló) kerülnek kialakításra. Mindegyik lakás fedett terasszal, vagy erkéllyel rendelkezik. A szaniterek, burkolatok klímaelőkészítés és egy térkövezett felszíni parkoló a vételár részét képezi.
Várható átadás 2024. II-III. negyedév.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023