Eladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás KőszegEladó 2 szobás lakás Kőszeg
Eladó 2 szobás lakás Kőszeg
35 600 000 Ft
773,9 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás Kőszeg
Eladó 2 szobás lakás Kőszeg
35,6 M Ft
773,9 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5381
ReferensNémeth Ildikó
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Kőszeg

46 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A kiváló fekvésű lakást ajánljuk fiataloknak és a lift miatt idősebbeknek is. Az ingatlan vételára magába foglal egy térkövezett gépkocsi beállót is, melyet igény esetén az építtető lefed és akár árammal is ellát.
nappali + 1hálószoba
10 nm-es erkély
szaniterek
burkolatok
klímaelőkészítés
térkövezett parkoló


Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Projekt bemutatása

Vas-vármegye nyugati szélén a határközeli Kőszegen lévő beruházás 25 lakást foglal magába.
Az épület a jogerős és végrehajtható engedélyezési tervekben és az azok alapján készült kiviteli tervekben meghatározott műszaki-, gazdasági- és minőségi követelményeknek megfelelően valósul meg. Az építés során felhasznált anyagok és szerkezetek a magyar-, annak hiányában- az európai és nemzetközi műszaki, biztonságtechnikai, környezetvédelmi, minőségbiztosítási, élet-, vagyon-, tűz-, egészség-, balesetvédelmi és higiéniai szabványok és előírások figyelembe vételével kerülnek kiválasztásra és beépítésre.
A szerződés szerint megvásárolt ingatlant a beruházó a vevő részére birtokba adási-vételi jegyzőkönyv felvétele mellett adja át, mely mellékleteként a vevő felvilágosítást kap az egyes gépi berendezések működéséről, üzemeltetéséről.
A lakások br 50 - br 77 nm-es nagyságban (nappali +1 háló és nappali +2 háló) kerülnek kialakításra. Mindegyik lakás fedett terasszal, vagy erkéllyel rendelkezik. A szaniterek, burkolatok klímaelőkészítés és egy térkövezett felszíni parkoló a vételár részét képezi.
Várható átadás 2024. II-III. negyedév.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023