Kiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobásKiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobás
Kiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobás
12 000 000 Ft
222,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Kiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobás
Kiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobás
12 M Ft
222,2 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 985 1302
ReferensOrbán-Kabdebo Levente
Telefonálok

Eladó lakás
Kiskunfélegyháza lakás eladó, 2 szobás

54 m2alapterület
2szoba
panellakás
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kiskunfélegyházán, 54 nm-es társasházi, lakás eladó. A panel építésű 10 emeletes épület 3. emeletén található bank által visszavett ingatlan teljes felújítást igényel, a közműveket kikötötték. Az otthon melegét távfűtés biztosítja, a villany és a hideg viz működik, a többi közművet kikötötték. A társasház a Petőfi lakótelep csendes részén helyezkedik el, liftes, zárható, kaputelefonos bejárattal rendelkezik. A harmadik emeleti, erkélyes lakás közlekedője, konyhája és a fürdőszoba hidegburkolatú. A kisebbik szoba padlószőnyeges, a nagyobbik szoba szőnyegét felszedték. Iskola, óvoda, zöldségpiac és több üzlet is található a közelben, a parkolás közterületen ingyenes.
Az ingatlan megvásárlásához hitel, (babaváró, piaci) és jogi ügyintézés az irodában. Eladó ingatlanokat keresünk hazai és külföldi ügyfeleink részére.

  • komfort nélküli
  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021