Eladó lakás Kazincbarcika, 3 szobásEladó lakás Kazincbarcika, 3 szobásEladó lakás Kazincbarcika, 3 szobásEladó lakás Kazincbarcika, 3 szobásEladó lakás Kazincbarcika, 3 szobásEladó lakás Kazincbarcika, 3 szobásEladó lakás Kazincbarcika, 3 szobásEladó lakás Kazincbarcika, 3 szobásEladó lakás Kazincbarcika, 3 szobásEladó lakás Kazincbarcika, 3 szobásEladó lakás Kazincbarcika, 3 szobás
Eladó lakás Kazincbarcika, 3 szobás
8 900 000 Ft
145,9 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Kazincbarcika, 3 szobás
Eladó lakás Kazincbarcika, 3 szobás
8,9 M Ft
145,9 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5891
ReferensBodnár Erzsébet
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Kazincbarcika, 3 szobás

61 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kazincbarcikán eladó ez az 1+2 fél szobás, tégla építésű, 61 nm-es. dupla erkélyes lakás. Fűtéséről gázkonvektor gondoskodik, a meleg víz ellátás villanybojlerrel történik. Az ingatlan elrendezése ideális családosok számára is. A konyhája nagy, a fürdőszoba mellett egy kis mosókonyha is helyet kapott, ezáltal tágasabb a fürdőszoba.A lakás részben felújított, a nagyobb volumenű munkák befejeződtek. Ablakai és a bejárati ajtó cseréje megtörtént.A fürdőszoba felújított, konyhája és az előszobája járólappal burkolt. A szobákban viszont a padlóburkolatok cseréje az új tulajdonosra vár.
Amennyiben hitelt vagy CSOK-ot szeretne igényelni, bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk nyújt segítséget díjmentesen az ügyintézésben.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon és tekintsük meg együtt az ingatlant!

  • gáz (konvektor)
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019