Kaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteresKaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteres
Kaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteres
18 300 000 Ft
351,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Kaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteres
Kaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteres
18,3 M Ft
351,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 989 5888
ReferensBoldizsár Balázs
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Kaposvári lakás eladó a Gróf Apponyi Albert közben, 52 négyzetméteres

52 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kaposváron a belváros közelében, a Gróf Apponyi A. közben, zöld övezetben-csendes környezetben, rendezett - kívülről szigetelt - társasház földszintjén lévő 52 m2-es felújított lakás eladó. A lakásban 2 szoba, erkély, előszoba, kamra, konyha beépített konyhabútorral, közelekdő gardróbszekrénnyel, fürdőszoba-wc helyiségek találhatóak, valamint tartozik hozzá saját tároló is amelybe a villany be van vezetve.
A lakás rezsije nagyon alacsony, a tulajdonosa 2016-ban felújította az ingatlant. Ekkor lettek kicserélve a teljes víz-, és villanyhálózat, - a szobákban gyengeáramú végpontok lettek kiépítve (IP TV, Internet), továbbá a fűtés és melegvíz ellátás is korszerűsítve lett - Biasi kondenzációs-turbós kazánnal, továbbá új a bejárati ajtó és az ablakok is műanyagra lettek kicserélve, melyekre szúnyogháló és redőnyök lettek felszerelve. A parkolás a lakók számára díjtalan, valamint a gyermekeknek játszótér is van az épület mellett, a mindennapi bevásárlási lehetőség kb. 200 m. - Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hivatkozzon a 130. számú ajánlatra!
Irodánk címe: 7400 Kaposvár Irányi D. u. 9. fszt.,Telefonszám: , vagy Boldizsár Balázs, Nieselberger Balázs, E-mail:

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • erkély

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020