Hódmezővásárhely 1 szobás lakás eladó
Hódmezővásárhely 1 szobás lakás eladó
9 800 000 Ft
200 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
9,8 M Ft
200 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 92 999 449
ReferensArveresnet.hu
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Hódmezővásárhely 1 szobás lakás eladó

49 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Emeleti elhelyezkedés: Emeleten Emelet száma: 1 Szobák száma: 1szoba Alapterülete: 49 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 9.800.000 Ft
Minimál ára: 9.800.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Megnevezése: lakás. Területe: 49 m2. Tulajdon jellege: magántulajdon. Fekvése: belterület. Közforgalmi közlekedéstől való távolsága: 100 m. Rendeltetése: lakás. A főépület jellemzői: többszintes, alapozás: van, szigetelése: közepes, falazta: panel, tetőszerkezet-héjazat anyaga: nyeregtető, cserép héjazat, tetőtér beépítettsége: nincs, nem alápincézett, életkora: 30 év, állapota: közepes. Alapterülete: 49 m2. Helyiségei: 1 szoba, 1 konyha, 1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 előszoba. A szobák és mellékhelyiségei: mozaik, parketta. Fűtése: távfűtés. Közművesítettsége: összközműves.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a www.arveresnet.hu (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az info@arveresnet.hu (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019