Hegyeshalom eladó új építésű lakásHegyeshalom eladó új építésű lakásHegyeshalom eladó új építésű lakásHegyeshalom eladó új építésű lakásHegyeshalom eladó új építésű lakásHegyeshalom eladó új építésű lakás
Hegyeshalom eladó új építésű lakás
24 998 000 Ft
347,2 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Hegyeshalom eladó új építésű lakás
Hegyeshalom eladó új építésű lakás
25 M Ft
347,2 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
ReferensBubla Zoltán
Telefonálok

Eladó lakás
Hegyeshalom eladó új építésű lakás

72 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hegyeshalomban, az osztrák határtól mindössze 2-3 km-re, közel az ausztriai és a szlovákiai határhoz, modern tervezésű lakások korlátozott számban eladók.

A nyugati országhatártól néhány kilométerre, Hegyeshalomban, csodás természeti környezetben, több lakásos társasházban, lakások eladók.

Jellemzők

A Hegyeshalomban készülő, kert kapcsolatos, új lakás jellemzői:

Az A./I./F1-es számú földszinti lakás hasznos alapterülete 71.89 m2. Teljes lakóterülete 68.39m2 + egy 7.02 m2-es terasz.

Tartozik hozzá még egy méretes kert is, ami 119 m2-es. A kert árát a feltüntetett ár már tartalmazza.

A lakás helyiségei: nappali-konyha-étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc, gardrób, előszoba, közlekedő helyiségek és terasz.

A 3 különálló épületből kialakuló társasház egymást követő ütemben épül. Az épületek között parkosított területek lesznek kialakítva, térköves járdával, épületenként 2 lépcsőházzal.

A társasház három oldalról is megközelíthető. A lakópark körbekerített, a kocsibeállók és a garázsok távirányítóval működtetett kapu felől lesznek megközelíthetőek. Így mindenki a lakása közelében parkolhat egy biztonságos, zárt helyen.

A földszinti lakásokhoz saját kert is tartozik. Lakástól függően 25 m2 - 120 m2 közötti saját kertek tartoznak az otthonokhoz.

Az épületek 3 emeletesek (4 szint). A második és a harmadik szinten lévő lakások részben tetőtéri jellegűek. Itt nagyobb alapterületet kap a vevő kevesebb pénzért.

A lakópark környezete kiváló. Fás, bokros terület öleli körbe, boltok, üzletek, szolgáltatók néhány percre találhatóak.

A társasházhoz nagyon közel található az ausztriai országhatár és a szlovák határ is könnyen elérhető.

A lakások környezetében zömében családi házak találhatóak.

Az épületekben változatos méretű lakások vannak kialakítva, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Lehetőség van CSOK igénylésére is.

Az ár tartalmazza az emeltszintű (fűtéskész) állapot elkészítését, kívül teljesen kész, rendezett környezetű épületet, kaputelefont. A földszinti lakások kertrészét az ár tartalmazza. Igény esetén a kulcsrakész átadásra is van lehetőség.

A tervezésnél fontos szempont volt a rezsi költség alacsonyan tartására. A lakások kiváló szigeteléssel rendelkeznek, a fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti, kondenzációs gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal. Ez a jelenlegi legkorszerűbb gázfűtés.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=0.7 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

A lakások padlófűtéssel szereltek, termosztátos hőmérséklet állítással, pontos méréssel.

A 3 rétegű, ragasztott üveggel ellátott külső nyílászárók, 15 cm-es homlokzati hőszigetelés, takarékos fűtésrendszer és még sok modern megoldás várja az itt lakókat!

A földszinti lakások aljzatában 15 cm szigetelés, a tetőtéri részeken 30 cm-es hőszigeteléssel  ellátott felületek lesznek. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

A lakásokhoz kocsibeálló és garázs is választható. Saját tárolók is rendelkezésre korlátozott számban.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás 2019 nyár végére várható, érdemes időben lekötni mert nagy érdeklődés mutatkozik a lakások iránt!

EXTRA KEDVEZMÉNY:

A beruházó most átvállalja a lakások teljes közműfejlesztési díját és a mérőórák költségét, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

Redőny előkészítés, rejtett redőnytokkal, lefutó sínekkel, motoros redőnyre előkészítve.

Amennyiben a 135319-es számú hegyeshalmi, új építésű, kertes, társasházi lakás , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

  • házközponti egyedi méréssel

Felújítanád az otthonod? Lakásvásárláson gondolkodsz? Ha most legalább 4 millió Ft-os Fundamenta Lakáshitelt igényelsz, 72 000 Ft egyösszegű jóváírást kaphatsz. Tervezz velünk, és megtérül! www.fundamenta.hu

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019