Hegyeshalom új építésű, 2 szobásHegyeshalom új építésű, 2 szobásHegyeshalom új építésű, 2 szobásHegyeshalom új építésű, 2 szobásHegyeshalom új építésű, 2 szobásHegyeshalom új építésű, 2 szobás
Hegyeshalom új építésű, 2 szobás
11 732 175 Ft
317,1 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Hegyeshalom új építésű, 2 szobás
Hegyeshalom új építésű, 2 szobás
11,7 M Ft
317,1 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 360 0715
ReferensBubla Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Hegyeshalom új építésű, 2 szobás

37 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Hegyeshalomban, az osztrák határtól mindössze 2-3 km-re, közel az ausztriai és a szlovákiai határhoz, modern tervezésű lakások korlátozott számban eladók.

A nyugati országhatártól néhány kilométerre, Hegyeshalomban, csodás természeti környezetben, több lakásos társasházban, lakások eladók.

Jellemzők

A Hegyeshalomban készülő, új lakás jellemzői:

Az A/I/TT2-es számú 3. emeleti, lakás teljes alapterülete 34.74 m2, hasznos alapterület 28.14 m2 + egy méretes erkély (loggia) 8.85 m2.

A lakás helyiségei: nappali-konyha, hálószoba, fürdőszoba wc-vel helyiségek és erkély.

A 3 különálló épületből kialakuló társasház egymást követő ütemben épül. Az épületek között parkosított területek lesznek kialakítva, térköves járdával, épületenként 2 lépcsőházzal.

A társasház három oldalról is megközelíthető. A lakópark körbekerített, a kocsibeállók és a garázsok távirányítóval működtetett kapu felől lesznek megközelíthetőek. Így mindenki a lakása közelében parkolhat egy biztonságos, zárt helyen.

A földszinti lakásokhoz saját kert is tartozik. Lakástól függően 25 m2 - 120 m2 közötti saját kertek tartoznak az otthonokhoz.

Az épületek 3 emeletesek (4 szint). A második és a harmadik szinten lévő lakások részben tetőtéri jellegűek. Itt nagyobb alapterületet kap a vevő kevesebb pénzért.

A lakópark környezete kiváló. Fás, bokros terület öleli körbe, boltok, üzletek, szolgáltatók néhány percre találhatóak.

A társasházhoz nagyon közel található az ausztriai országhatár és a szlovák határ is könnyen elérhető.

A lakások környezetében zömében családi házak találhatóak.

Az épületekben változatos méretű lakások vannak kialakítva, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. Lehetőség van CSOK igénylésére is.

Az ár tartalmazza az emeltszintű (fűtéskész) állapot elkészítését, kívül teljesen kész, rendezett környezetű épületet, kaputelefont. A földszinti lakások kertrészét az ár tartalmazza. Igény esetén a kulcsrakész átadásra is van lehetőség.

A tervezésnél fontos szempont volt a rezsi költség alacsonyan tartására. A lakások kiváló szigeteléssel rendelkeznek, a fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti, kondenzációs gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal. Ez a jelenlegi legkorszerűbb gázfűtés.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. (u=0.7 W/m2K). Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

A lakások padlófűtéssel szereltek, termosztátos hőmérséklet állítással, pontos méréssel.

A 3 rétegű, ragasztott üveggel ellátott külső nyílászárók, 15 cm-es homlokzati hőszigetelés, takarékos fűtésrendszer és még sok modern megoldás várja az itt lakókat!

A földszinti lakások aljzatában 15 cm szigetelés, a tetőtéri részeken 30 cm-es hőszigeteléssel  ellátott felületek lesznek. FONTOS a lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

A lakásokhoz kocsibeálló és garázs is választható. Saját tárolók is rendelkezésre korlátozott számban.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás 2019 nyár végére várható, érdemes időben lekötni mert nagy érdeklődés mutatkozik a lakások iránt!

EXTRA KEDVEZMÉNY:

A beruházó most átvállalja a lakások teljes közműfejlesztési díját és a mérőórák költségét, ami lakásonként több százezer forint megtakarítást jelent.

Redőny előkészítés, rejtett redőnytokkal, lefutó sínekkel, motoros redőnyre előkészítve.

Amennyiben a 132783-as számú hegyeshalmi, új építésű társasházi lakás , vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a 06 70 360 0715 telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018