Győr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakás
Győr eladó lakás
35 950 000 Ft
479,3 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Győr eladó lakás
Győr eladó lakás
36 M Ft
479,3 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 20 939 3699
ReferensJuhász István Ferenc
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Győr eladó lakás

75 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


A minden kívánt szempontnak megfelelő DK-i tájolású 74.67 nm-es földszinti ingatlan a város középpontjához közel, Kisbácsa legkedveltebb csendes utcájában, családi házas övezetben helyezkedik el.
A 16 évvel ezelőtt épült, homlokzati hőszigeteléssel ellátott 2 szintes, 8 lakásos modern társasházhoz nagyobb méretű parkosított kert tartozik, ennek szomszédságában pedig városi üzemeltetésű korszerű játszótér található.
Billenős ajtóval zárható a központi automata kapus mélygarázsban a saját autóbeálló, valamint további ingatlantartozék itt egy tágas, ugyancsak privát tulajdonú tárolóhelyiség is.
A lakás korszerű homlokzati nyílászáróinak egy részén redőny, míg a déli oldalon lévőkén sínen oldalra gördülő spaletták biztosítják az árnyékolást.
A konyhabútor mosogatógéppel, elektromos sütővel, főzőlappal és szagelszívó gépekkel-, míg az egy tér által határolt nappali klímaberendezéssel felszerelt. Ez utóbbi bekapcsolására még nem volt szükség a kiváló hőszigetelési tényezőknek köszönhetően.
A hő leadása radiátorokkal, míg a világítás beépített LED fényforrásokkal is megoldott.
A cirkó gázkazánt és a gázbojlert a lépcsőházban helyezték el.
Elegánsak és kiemelkedő minőségűek a burkolatok, a 2 hálószobában laminált parketta, míg a többi helyiségben járólap az aljzatburkolat.
A sarokkáddal és zuhanykabinnal is rendelkező fürdőszoba és a WC különálló egység.
A havi 9700 forintos közös költség felújítási alapképzés részéből a lakóközösség folyamatosan végzi az állagmegóvást. Idei évben a lépcsőház és a kerítés festése lesz napirenden.
Pár perc sétára buszmegálló, óvoda, boltok, szolgáltatók találhatók, a belváros gépjárművel 5 percen belül megközelíthető.A kisbácsai városrész utcáiban a parkolás díjmentes.
A csend, a biztonság és a tiszta levegő meghatározó tulajdonságai ennek a településrésznek.
Az ingatlan per és tehermentes, rövid időn belül költözhető.
A meghirdetett ár irányár: 35 950 000 Ft garázzsal, tárolóval együtt.
Hivatkozási szám: 2290
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, hogy hívja a megadott elérhetőségen Kollégánkat bizalommal! Irodánk teljes körű bank semleges, s díjmentes hitel, valamint CSOK ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, szakmai segítségnyújtással várja kedves Ügyfeleit!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020