Győr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakásGyőr eladó lakás
Győr eladó lakás
21 990 000 Ft
328,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Győr eladó lakás
Győr eladó lakás
22 M Ft
328,2 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 593 5785
ReferensBagári Szilvia
Telefonálok

Eladó lakás
Győr eladó lakás

67 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Gyárvárosi vintage hangulatú ékszerdoboz ETO Park szomszédságában!

Gyárváros csendes utcájában, családi házakkal körülvett környezetben található ez a csodálatos, vintage stílusjegyeket képviselő 67 nm-es társasházi lakás.
A ház közös udvaráról közvetlen bejárat nyílik a lakásba. 2016-ban teljes felújításon esett át, új bejárati és beltéri ajtókat kapott, a villany és a vízvezetékeket kicserélték, egyedül a külső nyílászárók, és 2 db beltéri ajtó maradt eredeti állapotában. A felújítás során a padló 30 cm-es szigetelést kapott, a falak újra lettek festve, minden helyiségben új burkolatok. A ház kívülről még felújításra szorul, a tetőcserével együtt már folyamatban van.
Fűtése jelenleg infra (villamos) padlófűtés formájában megoldott, kivéve a 2 szobát, melyekben új konvektorok adják a meleget. A hatalmas nappaliban jelenleg látvány kandalló biztosítja a meghittséget, de kémény is kialakítható, és emiatt a fa tüzeléses cserépkályhának (kandallónak) sincs akadálya. A szobák nagy méreteinek köszönhetően akár még egy helyiség is kialakítható, ha bővülne a család. Az ingatlanhoz egy saját 12 nm-es pincehelyiség is tartozik.
A fürdőszobában csodálatos dupla mosdókagyló, zuhanyzó, kád, WC és egy 2 személyes infra szauna kapott helyet. Ezen kívül plusz egy mellékhelység kézmosóval áll rendelkezésre.
Parkolni az utcán, a társasház előtt ingyen lehetséges. Az ingatlan azonnal költözhető!
Szeretné élőben is látni? Várom hívását!

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019