Gödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakásGödöllő eladó lakás
Gödöllő eladó lakás
23 000 000 Ft
522,7 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Gödöllő eladó lakás
Gödöllő eladó lakás
23 M Ft
522,7 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 29 884 039
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensVeres Miklós
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Gödöllő eladó lakás

44 m2alapterület
1szoba
panellakás
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

GÖDÖLLŐ, PALOTA- KERT !

FELÚJÍTANDÓ 44 NM-ES, 1 SZOBÁS, REMEK ELOSZTÁSÚ, 3. EMELETI, SZUPER FEKVÉSŰ, VILÁGOS, NAPOS LAKÁST AJÁNLOK KEDVES ÉRDEKLŐDŐIM FIGYELMÉBE !

A LAKÁS TELJES EGÉSZÉBEN FELÚJÍTÁST IGÉNYEL !!!

A FOTÓK A JELENLEGI ÁLLAPOTOT MUTATJÁK , EZÉRT KÉREM, OLYAN ÉRDEKLŐDŐK JELENTKEZZENEK, AKIK TISZTÁBAN VANNAK A FELÚJÍTÁS FOGALMÁVAL ÉS KÉPESEK VÁLLALNI A MUNKÁLATOKKAL JÁRÓ KÖLTSÉGEKET, TERHEKET !

AZ INGATLAN GÖDÖLLŐ LEGJOBB RÉSZÉN TALÁLHATÓ. KÖZEL MINDENHEZ, AMI A HÉTKÖZNAPOKHOZ SZÜKSÉGES. REMEK KÖRNYÉK, A HÁZ TISZTA, RENDEZETT, A LAKÓK KEDVESEK, KULTURÁLTAK, CSENDESEK.

Gödöllő ---- Budapesttől 30 kilométerre, északkeletre található, a Gödöllői-dombságban a Rákos-patak völgyében fekszik.

Megközelítése :
Közlekedési csomópont, a 3-as főút és az M3-as autópálya átszeli a várost, amit az M31-es autóút innen leágazva köt össze az M0-s körgyűrű keleti szakaszával. Ezeken kívül Vácra, Pécelre és Jászberénybe vezető alsóbbrendű utak vezetnek a településről.

A Budapest–Hatvan-vasútvonal is érinti, továbbá a BKV H8 jelű HÉV járatának végállomása is itt található. Gödöllőnek 9 helyi buszjárata van és számos távolsági autóbuszjárat is átvezet rajta.

Ha pénzügyi segítségre van szüksége, bankfüggetlen Hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére rövid ügyintézési határidővel és mind emellett magas szinten felkészült ügyvédünk biztosítja a korrekt és zökkenőmentes ügymenet lebonyolítását.

Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján !

Referencia szám: LK502792-IT

  • távfűtés
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020