Eladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobásEladó lakás Esztergom, 3 szobás
Eladó lakás Esztergom, 3 szobás
26 000 000 Ft
351,4 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Esztergom, 3 szobás
Eladó lakás Esztergom, 3 szobás
26 M Ft
351,4 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 631 8592
ReferensCsókás Róbert
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Esztergom, 3 szobás

74 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Esztergomban ízlésesen felújított 3 szobás egyedi fűtésű lakás eladó.
A ház, amelyben az ingatlan található szép zöld környezetben található, 1894-ben épült gyógyítási célra, majd 1932.évben funkciója üdülő lett. Ezt követően alakítottak benne lakásokat.
A lakásban minden közmű egyedi merővel rendelkezik. A fűtés vízteres kandalló, minden szobában radiátorral. A lakást az elmúlt időszakban teljesen felújították. Ez a munka érintette valamennyi vezetéket, a burkolatokat, a nyílászárókat, a konyha a fürdőszoba berendezéseit, bútorait is, és a radiátorokat. A lakásban 3 egész szoba van, mindegyikük külön bejáratú. A konyha étkezésre is alkalmas, és teljesen gépesített, azaz AEG felső kategóriás sütővel, IKEA-s 5 égős gáz főzőlappal, és Bosch 12 terítékes mosogatógéppel van felszerelve. Ezek is benne vannak az árban.
A fürdőszobában egy sarokkád került beépítésre. A ruhák tárolására egy 2,4 nm-es gardrób áll rendelkezésre. A lakásban a burkolatok a helyiség funkciója szerint parketta, laminált padló, és kőburkolat. Az ablakok nagyméretűek, ezáltal a lakás világos,a kilátás egy játszótérre, zöld felületre és a parkolóra nyílik. A házat körülvevő kőkerítést és járdát az utóbbi 2 évben újították fel.
Az ingatlanhoz több tároló is tartozik, egy a pincében, egy pedig az épület mellett található. Parkolásra az utcán, közel a házhoz, ingyen van lehetőség.
A lakáshoz tartozik egy 10 nm-es előtér is. Ez kiválóan alkalmas tárolásra, pakolásra, növények tartására, és itt került felszerelésre a meleg vizet adó boyler.
A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: boltok iskolák, kicsit messzebb posta, és piac. A közös költség nm alapon kerül számításra, itt 9700,-Ft. A lakás hitelezhető, és azonnal költözhető.
Az ingatlan csendes, nyugodt helyen található.
Kérem amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon a hét bármely napján

Referencia szám: LK526038-IT

  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021