Lakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteresLakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteres
Lakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteres
26 900 000 Ft
413,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteres
Lakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteres
26,9 M Ft
413,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 402 8062
Referensdr.Konja Krisztina
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Esztergom, 65 négyzetméteres

65 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Esztergomban ideális környezetben eladó 3 szobás 65 nm-es erkélyes felújított lakás..
Az ingatlan a 80-as években beépült, a Budai Nagy Antal utcában található. A házak között szép, zöldellő növényzet alakult ki, itt új modern játszótér, és utcai edzőpark is található.
A házak közötti burkolatokat és a parkosított részeket a tavalyi évben a város teljes körűen felújította. A lakás jó infrastrukturális feltételekkel rendelkező helyen van. A közelben található a vasút-és buszpályaudvar, valamint az arra közlekedő helyi járat buszmegállója, és a bevásárlás sem jelent gondot.
A lakáshoz jelenleg garázsbérlet is tartozik, amely garázs közvetlenül az ingatlan előtt található, és a bérlet igény szerint meghosszabbítható amennyiben a vevő igényt tart erre.
A házban kizárólag nagy tágas lakások vannak, ebből is adódik, hogy a lépcsőházban csak 10 lakás található. A lakók barátságosak, és kedvesek, a lépcsőház tiszta, a közös költség sem magas, mindössze 5700.-Ft.
Az ingatlan a 4. emeleten helyezkedik el. A soknak tűnő lépcsőért cserébe azonban rengeteg pozitívumot tapasztalhatunk.
A lakásban a víz-és villanyvezetékek teljes cseréje megtörtént.
A távfűtés szabályozható.
Nyáron a kellemes hőmérsékletet 2 klíma is biztosítja.
A teljes konyhabútor, és valamennyi szaniter cseréje megtörtént.
Ötletes tárolóhelyek kerültek kialakításra.
Teljesen újak a burkolatok, és valamennyi nyílászáró (külső és belső), az ablakokon gránit párkány, valamint redőny és szúnyogháló is van.
Megtörtént az erkély felújítása is, ami új burkolat lerakását és festést jelent.
Végül a lakás festése és tapétázása is elkészült.
Mindezeken túl megállapíthatjuk hogy az ott lakók rendkívül jó ízléssel és igényes szakipari munkát igénybe véve újították fel otthonukat.
Bátran állíthatjuk, hogy ide csak a személyes tárgyait kell hozni a leendő vevőnek.

A lakás adottságai nagyon előnyösek. Három külön bejáratú szoba biztosítja a kényelmet, és a megfelelő nagyságú életteret. A legnagyobb szobából nyílik a több, mint 3 nm nagyságú erkély, amelyet a tűző nap ellen új kihajtható könyökkaros napellenzővel védenek. Az erkélyről egyébként nagyon szép kilátás nyílik a messzi hegyekre, dombokra.
További előny, hogy a lakásban kialakítottak egy gardróbot, ezzel is tehermentesítve a falakat.
Apróságnak tűnik de nagyon hasznos a fürdőszobában a kádhoz erősített üveg zuhanyajtó, és a falra szerelt törölközőszárítós radiátor is.

Az irányár tartalmazza a teljes gépesített konyhát, valamint megegyezés tárgya lehet a lakásban található néhány bútor.
Az eladót jó állapotú esztergomi családi házra vagy szintén jó állapotú de nagyobb lakásra történő csere is érdekli ennek a lakásnak a beszámításával.
Minden kedves Vevőnek jó szívvel ajánlom ezt a lakást. Vásárlása esetén megtakaríthatja azt az időt és pénzt, amit az esetleges felújításra, vagy átalakításra költene. De befektetésnek is kiváló választás.

Hívjon a hét bármely napján, a megtekintés érdekében.

VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS INGYENES!
Díjmentes Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, államilag támogatott kamatozású hitelkonstrukciókkal és teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésükre térítésmentesen! A vásárláshoz Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) is igényelhető a megfelelő feltételekkel!
Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra


26900000 Ft
Érd.: dr.Konja Krisztina


Referencia szám: LK516995

  • távfűtés
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021