Eladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobásEladó, Debrecen, 1+2 szobás
Eladó, Debrecen, 1+2 szobás
37 500 000 Ft
614,8 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó, Debrecen, 1+2 szobás
Eladó, Debrecen, 1+2 szobás
37,5 M Ft
614,8 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 228 8369
ReferensCserven Gábor
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Debrecen, 1+2 szobás

61 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Tócóskertben, a Kishegyesi úton, két liftes, tízemeletes épületben, 2. emeleti, 61m2-es, 1+2 szobás, nagykonyhás, praktikus elrendezésű, csendes fekvésű, erkélyes lakás eladó.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, minden üzlet és szolgáltatás a közvetlen közelben, de nagyjából öt perces sétán belül. Óvoda, iskola szintén van a közelben, ugyan úgy, mint több buszjárat megállója is. Autóval az épületsor körüli parkolóban lehet biztonsággal parkolni, sőt jelenleg a parkolók bővítése zajlik. Az épületsor mellett egy hatalmas zöldfelület, park található, játszóterekkel, padokkal, házi kedvenceknek is mozgási lehetőséggel. A lépcsőház, ahol az eladásra kínált lakás található, a Kishegyesi út forgalmától kellő távolságban van, így ide abszolút nem hallatszik a forgalom zaja.
A lakás az épületen belül köztes elhelyezkedésű, így minden oldalról védett, és fűtött. A lakás ablakai a nyugati oldalra néznek.

A 61 m2-es lakótér praktikus elrendezésű, a szobák külön bejáratúak, még a félszobák is jó méretűek. A nagyszobához tartozik egy normálméretű erkély is. A konyha amellett, hogy világos, még tágas is, így a közös étkezések számára is kényelmes helyet biztosít. További praktikumok közé sorolható, hogy a fürdő és a WC külön van.

A 2019-es évben jelentősebb beruházások történtek, többek között ekkor kerültek kicserélésre a külső nyílászárók, és a bejárati ajtó is.

A rezsi abszolút kezelhető mértékű, a közös költség 8.900 Ft., a téli hőszolgáltatói díj, a meleg víz használattól függően 22-25.000 Ft. körül mozog.

A lakás tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes. A kiköltözés a teljes vételár megfizetésének függvényében, ám rugalmasan megoldható.

Az ár alku tárgyát képezi! Jöjjön el, tegyen ajánlatot, és egyezzünk meg!

  • távfűtés
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022