Debrecen lakás eladó, Erzsébet utca, 1 szobás, új építésűDebrecen lakás eladó, Erzsébet utca, 1 szobás, új építésűDebrecen lakás eladó, Erzsébet utca, 1 szobás, új építésűDebrecen lakás eladó, Erzsébet utca, 1 szobás, új építésűDebrecen lakás eladó, Erzsébet utca, 1 szobás, új építésűDebrecen lakás eladó, Erzsébet utca, 1 szobás, új építésű
Debrecen lakás eladó, Erzsébet utca, 1 szobás, új építésű
22 990 000 Ft
792,8 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Debrecen lakás eladó, Erzsébet utca, 1 szobás, új építésű
Debrecen lakás eladó, Erzsébet utca, 1 szobás, új építésű
23 M Ft
792,8 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 70 633 3806
ReferensKincses Szabolcs
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Debrecen lakás eladó, Erzsébet utca, 1 szobás, új építésű

29 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A VÁROS SZÍVÉBEN

I./2. lakás:
Minigarzon alapterülete 24,91nm, + Erkély 8,61nm

Az Erzsébet Átrium Debrecen központjában, a Nagyállomástól, a Piac utcától valamint a Távolsági buszállomástól egyaránt 5 percre, a Tesco Extra és más bevásárlóközpontok közelében helyezkedik el. Környezetében számos helyi és távolsági busz, troli valamint villamos közlekedik így nem csak autóval és gyalogosan, de tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető.

FORMABONTÓ DESIGN
Tervezőmérnökeink törekedtek arra, hogy az Erzsébet Átrium kiemelkedjen a megszokott hétköznapi épületek közül és határozott, modern megjelenésével a város ékkövévé válhasson. Az épület két szélső karja az utcai homlokzat felé széttárul, amiket egy szétterpesztett fémlemez hártya köt össze, szinte feltárva a ház szövetét. A nagy üvegfelületek letisztult, újító külsővel ruházzák fel az épületet, ami mellett szinte lehetetlen egy elismerő mosoly nélkül elhaladni.

ÉLHETŐ BELVÁROS
Az Erzsébet Átrium úgy került kialakításra, hogy minden tekintetben szolgálja a lakók kényelmét. Az elsődleges szempont az otthonos, élhető és szerethető lakások építése volt. Éppen ezért az épület magját, a megszokottól eltérően, az utcafronttól behúztuk. Az előkert és közterület közé egy modern, igényesen kialakított pengefalat terveztünk, mely elhatárolja a lakóegységeket a belváros nyüzsgésétől, bennsőséges, nyugodt teret kialakítva.

PRÉMIUM LAKÁSOK
Az épületben helyet kapó lakások mindegyike egyedileg kialakított, tágas belterekkel, jó funkcionalitással és nagy méretű teraszokkal rendelkezik, hogy a lakók kényelmét teljes mértékben kiszolgálja.

Átadás: 2021. I. Negyedév
Az ingatlanhoz önálló, garázskapuval zárt garázs vásárolható (nem kötelező).

További információért keresse munkatársunkat hétvégén is! (hivatkozási szám: M74062)

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020