Debreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteresDebreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteresDebreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteresDebreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteresDebreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteresDebreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteresDebreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteresDebreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteresDebreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteres
Debreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteres
31 500 000 Ft
594,3 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Debreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteres
Debreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteres
31,5 M Ft
594,3 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 992 1873
ReferensTőkés Szilvia Irén
Telefonálok

Eladó lakás
Debreceni lakás eladó a Damjanich utcában, 53 négyzetméteres

53 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Debrecenben, a Damjanich utcán egy 53 nm-es, 2 szobás, kellemesen felújított lakás egy négy emeletes tégla építésű társasház első emeletén. Az épület csendes parkra néz és a Debreceni Egyetem Campus közelében helyezkedik el. A társasháztól 50 m-re zárt udvarban megvásárolható a lakáshoz tartozó, automata garázskapuval rendelkező önálló garázs, melynek ára 4 Millió forint. A lakáshoz tartozik egy önálló, saját pincetároló.

A felújítás során a lakásba új nyílászárók kerültek beszerelésre, új konyhaszekrény és fürdőszoba bútor került beépítésre, valamint padlóburkolat cserén és festésen esett át az ingatlan. A két szobában új laminált parkettát helyeztek le, amely a korábbi parkettára került. A felújítás óta csupán néhány hónapig lakták tulajdonosai.
A nappaliban légkondicionáló, a közlekedőn mozgásérzékelős lámpa található, ezeket a tulajdonosok a vételár részeként az új tulajdonos számára igény szerint átadják, a konyha és a fürdőszoba bútoraival együtt. A nappaliban látható kanapé megbeszélés tárgyát képezi, a vételáron felül megvásárolható.
A lakásban több beépített szekrény is van, a lakás minden centimétere kiválóan kihasználható.

Az ingatlan per és tehermentes, akár azonnal birtokba vehető, költözhető.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné a lakást megtekinteni, forduljon hozzám bizalommal, várom hívását!

Referencia szám: LK527532

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021