Eladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás DabasEladó 4 szobás lakás Dabas
Eladó 4 szobás lakás Dabas
39 000 000 Ft
448,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás lakás Dabas
Eladó 4 szobás lakás Dabas
39 M Ft
448,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 881 9873
ReferensGerák István
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 4 szobás lakás Dabas

87 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

DABASON BELSŐ KÉTSZINTES ELSŐ EMELETI LAKÁS ELADÓ!
Ez nem minden! Az összességében 84 m2 alapterületű lakáshoz garázs, és egy fedett kocsibeálló is tartozik, melyek zárt udvarban találhatók, ahová elektromos kapun juthatunk be. A garázs alatt pince is található.
Az épület téglából épült az 1970-es években. Az alsó szinten található laminált padlóval burkolt, loggiás nappali, és egy hálószoba. Hidegburkolatú a tágas konyha, zuhanyzóval, és WC.-vel megépített fürdőszoba, és az előszoba.
Az emeleti részen ahová kényelmes fa lépcső vezet, fa parkettával burkolt két hálószoba, káddal, és zuhanyzóval WC.-vel ellátott, járólapos fürdőszoba lett kialakítva. A nappali éke a hatalmas cserépkályha, mely segítségül siet a hidegebb téli napokon az otthon melegét biztosító konvektoroknak. A szobákban, csak úgy mint a földszinti folyosón rengeteg megbúvó pakolásra alkalmas helyet találunk.
Nem állítom, hogy nem lenne mit csinosítani ezen a központi helyen álló ingatlanon, de elosztása, tágas, világos szobái, és nagy konyhája révén kitűnő otthonra találhat benne bárki.
Amennyiben felkeltette érdeklődését kérem keressen a hét bármely napján!
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll a vevők, és az eladók rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel, és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi segítséget biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Referenciaszám: M221280

39000000 Ft
Érd.: Gerák István

Referencia szám: M221280

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023