Eladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobásEladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobás
Eladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobás
27 500 000 Ft
254,6 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobás
Eladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobás
27,5 M Ft
254,6 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 70 637 9192
ReferensSzabó Katalin Rebeka
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Csongrád az Erzsébet utcában, 2+3 szobás

108 m2alapterület
2 és 3 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!
Csongrádon, a központban, zöld környezetben, eladó egy 109 nm-es, 3 erkélyes, klímás, újszerű lakás.
Az ingatlanban a megépítése óta egy tulajdonos lakik, aki anno két lakást vásárolt meg és összenyitotta őket. Így kiváló lehetőség nagycsaládoknak, vagy két generáció számára, illetve akár befektetőknek, némi átalakítással újra két lakássá alakítható. Óriási terek, külön nyíló szobák, nagy konyha, külön étkezővel.

Az épület szigetelt, a ház dizájnja a környék legszebbike, és az épület a város egyik legújabb építésű háza. A lépcsőház igényes és igen csendes, jó lakók, kiváló közösképviselet! Mindössze 8 lakásos társasház és ezen a szinten csak 2 lakás található.

A szoba ablakaiból mind az utcára, mind a ház belső udvarára rálátni.

Pár perc séta a Lidl, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, vasútállomás, strand, iskola, óvoda, stb.
M175380
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referencia szám: M175380

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020