Eladó új építésű lakás Budafokon, 1+2 szobásEladó új építésű lakás Budafokon, 1+2 szobásEladó új építésű lakás Budafokon, 1+2 szobásEladó új építésű lakás Budafokon, 1+2 szobásEladó új építésű lakás Budafokon, 1+2 szobásEladó új építésű lakás Budafokon, 1+2 szobás
Eladó új építésű lakás Budafokon, 1+2 szobás
111 441 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Eladó új építésű lakás Budafokon, 1+2 szobás
Eladó új építésű lakás Budafokon, 1+2 szobás
111,4 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 20 266 0781
ReferensGreff Róbert
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó új építésű lakás Budafokon, 1+2 szobás

101 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Újépítés a XXII. kerületben. Budafok nagyon kedvelt, panorámás, minőségi ingatlanokkal tarkított részén, most épülő Lakások eladók. Minőségi anyagokból, minőségi kivitelezésben, modern gépészettel megálmodott ingatlanok válnak itt valóra.
Nem lakópark, hanem 4, belső kétszintes külön épület részekben kialakított lakás egy telken. Garázs és/vagy autóbeálló vásárolható minden lakáshoz a lakás ára ezt nem tartalmazza.
A telek két utcáról is megközelíthető, ezért a lakások a lehető legközelebbről közelíthetőek meg. Hatalmas teraszok, zöld tetők a kert és a környék tökéletesen biztosítja a zöldövezet minden előnyét. A tömegközlekedés a közelben elérhető és pár perc alatt a városban lehet. Autóbeállók és garázsok segítik a telken belüli parkolást. Egyéni fizetési ütemezés kialakítható és az árak tartalmazzák az ÁFA-t!
Ha érdekli az ingatlan és egyéb kérdése lenne, meg szeretné tekinteni a terveket a beruházó projekt irodájában vagy az építkezés helyszínét, kérem keressen bizalommal.


Referencia szám: LK492262-IT

  • geotermikus
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020