Budapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobás
55 000 000 Ft
948,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobás
55 M Ft
948,3 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 202 2228
ReferensKovács Dénes
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Budafokon, Kossuth Lajos utca, 2 szobás

58 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budafok központjában eladó a fotókon látható szép állapotban lévő, földszinti 58 négyzetméteres 2 szobás, kerkapcsolatos, csendes lakás.

A lakás jó elosztású, a nappali-étkező tágas, kényelmes, a hálóból nyíló fürdőszobában kád és zuhanyzó, valamint egy wc is található. A hálóban és a konyhában beépített szekrények vannak és a konyha mellett egy kamrát is találunk, valamint ebből a térből nyílik egy mosókonyha, amiben szintén helyet kapott egy wc.
A falak jól szigetelnek, ezért a lakás rezsi költségei alacsonyak, nyáron klíma nélkül is hűvös.

A kis létszámú társasház 1990-ben téglából épült. A tavalyi évben lett kicserélve a gázvezeték és a tetőt is felújították.

A környéken kiváló az infrastruktúra, a közelben piac és különböző üzletek, posta, játszótér, óvoda, általános iskola, középiskola, orvosi rendelő található, pár perc sétára van a dunapart is, de autóval, vagy tömegközlekedéssel pillanatok alatt elérhető a Savoya park is.

A tömegközlekedés kiváló, számos busz és villamos járat található itt, amelyekkel a belvárosba 20-25 perc alatt bejuthatunk.

A lakás tehermentes ezért szinte azonnal költözhető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését és szeretné személyesen is látni, várom hívását a hét bármely napján.

HITEL IGÉNY ESETÉN segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 356928

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023