Budapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobásBudapesti, Budafok, 2 szobás
Budapesti, Budafok, 2 szobás
37 900 000 Ft
997,4 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Budapesti, Budafok, 2 szobás
Budapesti, Budafok, 2 szobás
37,9 M Ft
997,4 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTakács Zsuzsanna
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti, Budafok, 2 szobás

38 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest XXII. kerületben, Budafok városrészben ELADÓ egy kertkapcsolatos, felújított társasházi öröklakás.

Az Árpád és a Mécses utca sarkánál áll a 4 lakásos, földszintes kertes társasház. A lakások önálló HRSZ-al rendelkeznek, minden fogyasztásmérő külön van.
Az eladó lakás kis előkerttel saját külön bejáratos.

Épp a felújítás zajlik, hogy az új tulajdonos már készen vehesse át. Teljeskörű felújítás történik, a főbb munkálatok már le is zajlottak, hátra van még a festés, burkolás. A vezetékeket áthúzták,, ki cserélték a vízvezetékeket, az ablakok, a bejárat és kerítés és út, átalakították a belső elrendezést, így ennek köszönhetően 2 szobás lett a lakás. Minden helyiségben vannak ablakok.

A DK-i égtájra tájolt bájos kis otthon napfényben úszik egész nap, rendkívül hangulatos.

A tetőtér a lakáshoz tartozik, tehát beépíthető.
Tartozik még a lakáshoz egy 10 nm-es tároló.

AZ ÁR A KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTRA VAN MEGHATÁROZVA

A felújítás jelenlegi szakaszában még választható a lakás további kinézete, illetve az eladók rugalmas nyitottsággal állnak az értékesítéshez, nyitottak olyan más ajánlatokra is, amiben megegyeznek a készültségi fokban eltérő áron!

Ajánlom ezt a lakást pároknak, egyedülállóknak, 2 tagú családoknak és idős embereknek.

A fenntartási költségek: A társasház nem szed közös költséget, a vízdíjhoz van saját vízóra, a fűtés és vízmelegítés pedig jelenleg opcionális, mert van gáz a lakásban, de lehet elektromos is.

Jó atmoszférájú lakás, szívesen ajánlom!
M225511
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel, babaváró hitel, valamint maximum 6 millió forintos lakásfelújítási hitel, melynek akár az 50%-át az állam finanszírozza. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Referencia szám: M225511-IT

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022