Budapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladóBudapest 2 szobás lakás eladó
Budapest 2 szobás lakás eladó
30 900 000 Ft
618 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest 2 szobás lakás eladó
Budapest 2 szobás lakás eladó
30,9 M Ft
618 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 646 5817
ReferensHalász Menyhért
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest 2 szobás lakás eladó

50 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A KÖRNYÉKRŐL:
Budapest 22. kerületében, Budatétényben a Rózsakert lakótelepen található ez a földszinti panellakás. Remek infrastruktúrával rendelkezik, a közelben dohánybolt, zöldség-gyümölcsös, Spar, háziorvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsőde, egyházi iskola, mind megtalálható. A közlekedés kiváló, a buszmegálló pár perc séta a háztól, 2 megálló a Campona ahol hivatalos ügyeinket, bevásárlásainkat mind elintézhetjük, és a szórakozási lehetőségek is adottak.

AZ INGATLANRÓL:
Az 50 nm-es, két szobás, erkélyes, lakás egy panelprogramos, 4 emeletes társasház hivatalosan földszinti, de a valóságban első emeleti lakása. A lakásban a szobák padlószőnyeggel burkoltak, a többi helyiségben járólap van. A lakás használható, költözhető, akár egy tisztasági festés után azonnal bérbeadható.
Parkolása közvetlenül a ház melletti parkolóban ingyenes lehetőség nyílik.

Az ingatlan, nagyon alacsony rezsiköltséggel rendelkezik. A távfűtés egyedi mérős, és minden más fogyasztás is mérőórák alapján fizetendő. A közös költség 7000 ft.

A lakást jelenleg már nem lakják, bútorozatlan, per-és tehermentes, 1/1 tulajdonban van, vételár megfizetése után azonnal bírtokba vehető.

Irányár: 30,9 MFt

Nálunk egy kézben megtalál mindent, ami ingatlanával kapcsolatos. Kérésére felkészítjük lakását akár eladásról, akár bérbeadásról van szó. Új otthonát személyre szabottan fel is újítjuk.
Csak dőljön hátra, mi mindent kézben tartunk .

  • Épület emelet: félemelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021